Wout van Leeuwen Corona proof – Levert GRATIS in 4 gemeenten

16/03/2020
Wout van Leeuwen Corona proof – Levert GRATIS in 4 gemeenten

Bizar wat een impact het virus heeft op onze samenleving. Hoe draconisch de maatregelen ook zijn, vissen is en blijft een goede manier om buiten de besmettingshaard te blijven. Toch moet ook de hengelsport aanpassen, bijvoorbeeld de viswinkels. Zo zien we als eerst Hengelsport Wout van Leeuwen die verstandige richtlijnen heeft ingesteld om veilig te kunnen blijven shoppen. 

Nu exclusief bij Wout het voor Europa gloednieuwe Lews. In de USA al toonaangevend. Kwaliteit ten top!

Wout van Leeuwen is open met aangepaste openingstijden (klik HIER), maar zal met minder personeel in de winkel staan om het risico op besmetting te minimaliseren. Hebben personeelsleden ook maar de minste symptonen, dan blijven ze thuis. Datzelfde vraagt Wout van de klanten. Zijn er twijfels, blijf thuis.

Kies je er voor niet naar de winkel te komen?Geen probleem, je kunt je bestelling eenvoudig via de webshop of met een mailtje naar shop@woutvanleeuwen.nl of via WhatsApp: 0629058910. Voor de Gemeenten Vlaardingen, Maassluis, Schiedam en Spijkenisse worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. Meer info, klik HIER.

 

Monstervibe>  Het is er weer bijna tijd voor

Soms is een monster nodig om een ​​monster te vangen. En dat is precies waar de in-your-face MonsterVibe Spinnerbait van Westin voor is ontworpen! Met een eenvoudige cast en retrieve kun je een hele hoop chaos creëren onder de oppervlakte waar de grote mama’s vechten om wie het als eerste zal krijgen. De MonsterVibe heeft een wiervrij ontwerp waardoor het gemakkelijk is om in zware dekking te vissen. Klik HIER.

 

Rapala X Rap Haku> Nooit meer lossers?

Rapala goes European! Met deze nieuwe jerkbait heeft Rapala een echte en goed doordachte jerkbait op de markt gezet. Met zijn 14 cm en 74 gram is de X-Rap Haku geschikt voor nagenoeg iedere situatie en ieder watertype. De montage van de dreggen is zo gemaakt dat deze “los” kan komen van de body, zodat de snoek het gewicht van de jerk niet meer kan gebruiken om los te komen van de haak. Uniek in zijn soort. Klik HIER.

 

Double Kill> S-actie

De Double Kill is volledig nieuw kunstaas op het gebied van lipless pluggen. In tegenstelling tot klassieke modellen, loopt de Double Kill niet recht door de waterkolom met sterke trillingen, maar met een typische S-vormige swimbait-actie. In deze maat is de DK geschikt voor het vissen op echt dikke baars, snoekbaars en snoek. De Lurefans Double Kill is dus overduidelijk uniek in zijn soort waardoor ook de schuwere rovers weer makkelijker tot een aanval overgaan. Klik HIER.

 

One Up Shad> Beste snoekbaars shad?

De Sawamura One-Up shad is de perfecte shad voor Baars, Snoekbaars, Snoek en niet te vergeten Zeebaars! Door het 2-delige lichaam beschikt deze shad over een perfecte actie die onweerstaanbaar is voor elke rover. De shads zijn bewerkt met een speciale geurstof waar de roofvis helemaal gek van word. De One Up kan op meerdere manieren gebruikt worden, namelijk met een Loodkop, Texas rig, Dropshot rig of een Weedless haak. Klik HIER.