Yamaha motoren en boten – Speciaal voor roofvissers

24/02/2020
Yamaha motoren en boten – Speciaal voor roofvissers

Er zijn tal van motorboeren op de markt, maar het is toch fijn dat het gerenommeerde Yamaha zich ook echt specifiek kan toespitsen op de roofvisser. Niet alleen met state of the art motoren, maar net zo goed met  hoge kwaliteit visboten. Yamaha Pro Fishing, speciaal voor de Roofmeister 🙂

Voor een goede buitenboordmotor zijn een paar zaken extreem belangrijk. Je moet er een rotsvast vertrouwen in kunnen hebben, hij moet duurzaam zijn en power hebben, liefst ook nog eens efficiënt brandstofgebruik.

Power, betrouwbaarheid en duurzaam. Yamaha op haar best.

Stuk voor stuk ingrediënten die Yamaha hoog in het vaandel heeft staan met haar hoogstaande buitenboordmotoren. Niet alleen zit er eindeloos veel expertise en know how achter de producten, ook zijn ze afgestemd op intensief gebruik door de veeleisende sportvisser. Hieronder zomaar enkele features van Yamaha die jou op het water zeker van pas gaan komen.

 

VTS

De zogenaamde sleeptoerentalregeling. Met één druk op de knop van de optionele toerenteller kan de bestuurder in precieze stappen van 50 tpm (toeren per minuut) het motortoerental instellen tussen 620 en 900 tpm voor relaxed slepen.

 

PrimeStart

Starten en weg kunnen knallen naar een (nieuwe) visstek.

Wat is er nu fijner om zeker te weten dat je buitenboordmotor zeker weten start? Prime Start maakt het starten van je buitenboordmotor net zo betrouwbaar en eenvoudig als bij een auto en dat, zoals het hoort, meteen bij de eerste poging.

 

EFI

Veel minder last van trillingen en geluid.

Een uitermate soepel 4 cilinder raffinement. Yamaha kun je de pionier noemen van viertakt motoren en op dit gebied is en blijven ze vol in ontwikkeling met nu het krachtige lange-slagontwerp van de F60 met EFI-systeem. Het resultaat is een uiterst soepel en bruikbaar vermogen met lage geluids- en trillingsniveaus.

 

Power Trim en Tilt systeem

Een betere acceleratie en sneller in plané.

Met behulp van een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel kun je met dit systeem de trimhoek van de motor snel, soepel en eenvoudig aanpassen over een groot bereik. Dit voor een nog betere acceleratie en nog sneller in plané gaan van de boot.

 

Zomaar een greep uit het middenklassement. Daarnaast nog keuze uit het hoogsegment, portables en zelfs elektromotoren.

Bij Yamaha voor iedere visserij wat wils, of je nu full power wilt knallen op groot water of het kleinschaliger op zoekt op meertjes of kanalen. Het programma spreidt zich uit over motoren, variërend van 2,5 t/m maar liefst 425 Pk. Dat ook nog eens in allerlei verschillende uitvoeringen, kort- tot ultra-langstaart, hand of elektrisch gestart. Klik HIER en pick your engine 😛

 


 

Yamaha boten

Zoals gezegd houdt het niet op bij motoren, Yamaha voert ook hoogstaande bootmerken. Waarbij voor elk de garantie dat de boten perfect afgestemd zijn op Yamaha motoren. Denk alleen al aan de populaire merken Linder en Buster. Hieronder twee zeer interessante uitvoeringen.

De Buster S> Perfecte tweepersoons

Het ingenieuze ontwerp en de uiterst nauwkeurig uitgevoerde details zijn gecombineerd tot een boot die perfect is voor pleziertochten in de zomer, vissen en alledaags gebruik. De vernieuwde romp planeert bovendien al bij lagere snelheden, met name wanneer de boot beladen is.

Een topper om je ding mee te kunnen doen op tal van verschillende watertypen.

Alle Buster modellen zijn ontworpen om zo gemakkelijk mogelijk te kunnen worden aangepast en de Buster S is hierop geen uitzondering. Als gevolg van de verschillende indelingsopties kan de Buster S even goed presteren als een ruime alledaagse boot, een ontspannende picknickboot of een beladen werkpaard. Klik HIER voor meer info.

 

De Linder Sportsman 445> Ideale console-visboot

De Linder Sportsman 445 CATCH is standaard voorzien van een comfortabele stuurconsole, voor- en achter een visdek, ruime opberg gelegenheid voor visgerei en accu’s, een automatisch bilgepomp, diverse 12V voorzieningen en een zwemtrap.

Ideaal voor groot water en zelfs de zee.

Daarnaast profiteert de veeleisende visser van talloze handige zaken als een slipvaste vloer van traanplaat en veilige voet- en handrails. Daarnaast is standaard voorzien in kant-en-klare montagevoeten voor de optioneel leverbare, opvouwbare visstoelen. Uiteraard biedt de Linder Sportsman 445 CATCH meer dan voldoende werkruimte om comfortabel de mooiste vangsten te kunnen doen. Klik HIER voor meer info.

Meer informatie over Yamaha Pro Fishing, klik HIER. Bij interesse kun je je natuurlijk ook eens uitgebreid laten inlichten door een van de vele Yamaha dealers door heel het land. Klik HIER om te kijken naar welke voor de meest dichtstbijzijnde voor jou. Volg Yamaha Pro Fishing ook via Instagram.