5 Droomlocaties op een rij – 5 spektakelvideo’s

26/12/2018
5 Droomlocaties op een rij – 5 spektakelvideo’s

Visreis.nl onderscheidt zich door een team te hebben dat zelf ook fanatiek vist. Dat niet alleen, zo werkt Visreis samen met locaties waar ze zelf ook zijn geweest en dat straalt het nodige vertrouwen uit! 

Een reisorganisatie die zelf ook op locaties komt en daar gaat vissen, dat mag dan als een droombaan klinken, maar vergeet niet dat het Team Visreis.nl op locatie dan alles in kaart brengt en organiseert om het toekomstige klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Geloof maar dat dat een hele klus is. Zeker als er naar nieuwe bestemmingen wordt gezocht. 

Hier de 5 meest recente Visreis-video’s van hun 5 nieuwste locaties. Wauw, wat een spectakelfilms! Genieten!

Mauritius> RELAXED OP GROF WILD

Relaxte visserij op grote en agressieve jagers als GT, tonijn, dogtooth, haai, amberjacks etc tegen een gunstig tarief. Klik HIER voor meer info.

colombia> avontuur in de jungle

Peacocks, matrinxa, payara, peacock, tambaqui, piraiba, red tail, jau, bicuda en nog veel meer soorten in een absoluut waanzinnige toplocatie! Klik HIER voor meer info. 

PAnama> little big game vanuit de kayak

Afgelegen toplocatie om te kajak vissen en panga vissen op cubera snappers, roosterfish, jack crevelles, tonijnen, tandbaarzen, zeilvis, marlijn en ga en zo maar door. Klik HIER voor meer info.

suriname> knallen in de tropen

Lau lau, peacock bass, piranha, red tail, koebi en meer tropische jungle soorten op de Coppename of Corantijn rivier, een waar tropisch avontuur. Klik HIER voor meer info.

Colombia> next level popperen en jigging

Unieke en onbeviste locatie met een enorme hoeveelheid vissoorten als tonijn, roosterfish, amberjack, marlijn, zeilvis, groupers en ga zo maar door. Klik HIER voor meer info.