Actuele vangsten van zeebaars junkies

30/10/2020
Actuele vangsten van zeebaars junkies

Het is maar een vreemd najaar met toch een lichtpuntje, de zeebaars blijft voor onze kust actief. Nog steeds worden ze tot diep in de Europoort gevangen en ook uit zeeland zien we nog steeds mooie vangstberichten komen. Raszeeuw Wilbert ten Broek (foto boven) van SeabassJunky stuurde ons foto’s van zijn klanten. 

Door Wilbert ten Broek

Mooie baars van +/- 45cm op de oppervlakte plug van DUO, de Realis Pencil 110SW color: Prism Smelt.

Ook deze weer vol erop, geen twijfel en BAM….. Deze keer op een combinatie van een lepel met een SLUG-GO 4.5” van Lunker City color: Albino Shad.

Leuk klein zeebaarsje op de Espetit van FISHUS by LURENZO….

Maatje van me haakte deze mooie zeebaars bij zijn eerste worp met de Marine Gang 120S color: GG Blue Pink. Gelijk vastgelegd natuurlijk… en toen vond de baars het genoeg, effe kopschudden en jawel, haak vol in zijn hand… Sindsdien gebruikt hij nagenoeg altijd een fishgripper!

Deze trotse jongen geadviseerd om de oppervlakte plug in te zetten en kijk hier het resultaat. Zijn eerste zeebaars op de Espetit 90 van FISHUS by LURENZO color: Kinkuro.

Mooie zestiger vanaf het strand op de ROCKVIBE Shad 4” van Reins color: Pink Silver de kleur van afgelopen jaar kan ik wel zeggen.

 

 SeabassJunky is wat je noemt hét adres voor de kunstaasfreaks die niet alledaagse materialen willen gebruiken. Kijk eens rond op de website en vergaap je op al dat moois wat je elders zeer lastig kunt verkrijgen.