Avontuur XXL met VISREIS.NL – Zout & zoet

15/04/2019
Avontuur XXL met VISREIS.NL – Zout & zoet

Ben je in voor regelrecht avontuur, schuw je de landsgrenzen niet en droom je altijd al van die exotische rovers? Misschien is dit dat iets voor jou! Maar liefst twee supervette en exclusieve groepsreizen in Colombia met persoonlijke begeleiding van Visreis.nl in samenwerking met onze partner Fish Colombia.

 


Zeevissen

Zeevissen op Cubera snappers, roosterfish, sierra mackerel, amberjack, African pompano, jack crevelle, corvina, needlefish, tonijn, zeilvis, groupers, snappers en ga zo maar door. Na de succesvolle pilot trip afgelopen februari waar eind april een uitgebreid verslag over te lezen valt in de Beet magazine is er voor 2020 een groepsreis opgezet met maximaal 7 gasten en 1 begeleider van Visreis.nl.

Op zee je dromen waar maken met een bizar gevarieerd bestand aan uit de kluiten gewassen roofvissen!

Een speciaal voor de visser ingerichte boot.

Op plekken komen waar niemand anders komt.

 Alles tot in de puntjes verzorgd.

Het comfortabele verblijf aan de kust van Colombia.

Spectaculaire natuur en vissen op plaatsen waar niemand anders komt. Hoe gaaf wil je het hebben? Verblijven in een goede maar eenvoudige lodge met de liefste mensen die heerlijke gerechten voor je op tafel toveren! Dit is een top avontuur die bij velen op de bucketlist staat. Nu simpel te realiseren door gewoon te boeken. Kijk HIER voor alle informatie.

 


Junglevissen

Misschien wordt dit jouw droomtrip! Vang je zo’n peacock dan hoef je daar niet meer over te twijfelen.

De schrik van de jungle, de payara!

Roodstaart meerval, nog zo’n bijzondere kleurenpracht!

Direct daarna is er ook een groepsreis naar de jungle van Colombia om te vissen op onder meer monster peacock bass en payara. Exemplaren van 2-0 lbs zijn geen uitzondering. Midden in de jungle is een eenvoudig, maar comfortabel verblijf met individuele tenten gebouwd met douches en toilet. Er wordt gevist vanuit Tracker aluminium visboten met 2 vissers en 1 gids per boot.

Vissen vangen die nog niet eens in je ergste nachtmerries voorkomen 😛

Hier zwemmen die peacock joekels!

Stel je voor dat je deze vis er op krijgt op een topwater!

LET OP: Alle plaatsen voor de jungle visserij in Colombia voor 2020 zijn reeds volgeboekt. Dit zijn dan ook de laatste beschikbare plaatsen in 2020 bij een van de beste aanbieders van Colombia. In totaal zijn er 9 plaatsen beschikbaar en gaat er 1 begeleider van Visreis.nl mee. Ook hiervoor geldt, wees er snel bij want VOL = VOL! Kijk HIER voor informatie.

Voor de ultieme liefhebber kunnen we het ook zo regelen dat je beide reizen aansluitend aan elkaar kan doen.