***Breaking catch*** Persoonlijk record snoek voor Torenbeek – 133 cm Esox!

19/01/2021
***Breaking catch*** Persoonlijk record snoek voor Torenbeek –  133 cm Esox!

Niet heel lang geleden ving Hugo Hegeman zijn persoonlijk record snoek van 131 cm! Klik HIER. Nu is het de beurt geweest aan zijn vismaat Simon Torenbeek die daar nog zelfs een schepje boven op deed met een metersnoek van maar liefst 133 cm! 

Door Simon Torenbeek

Tijdens een avondje vissen met mijn boot zagen we een groot signaal op de fishfinder. Ik kreeg de boot mooi boven de vis gemanoeuvreerd en op het moment dat we er recht boven zaten liet ik de Sick Vamper shad van Berkley naar beneden zakken. Het duurde maar een paar seconden voor de vis de shad door kreeg en nieuwsgierig kwam kijken.

Wat een bak!!! 133 cm! Holy shit! Felicitaties namens Roofmeister Simon!

En of ie ‘m moest hebben 😛

Ik draaide een klein beetje omhoog en de vis greep de shad zonder enige genade! Een vreselijk potje touwtrekken ontstond en ik kan met recht zeggen dat dit de sterkste snoek is die ik ooit gevangen heb. Met dank aan mijn vrienden Swenn en Hugo die erbij waren, mij geholpen hebben en het ook nog eens vastgelegd hebben op video!

 

Wat een herinnering! Iets om nooit te vergeten! Mijn persoonlijk record snoek vangen en dat ook nog eens op kunstaas dat ik de afgelopen twee jaar voor Berkley heb ontwikkeld. Om precies te zijn, de Berkley Sick Vamper van 22 cm in de Brown Bleak kleur.