Bucket-list-vistrip in de jungle van Colombia – Wie durft?

14/01/2020
Bucket-list-vistrip in de jungle van Colombia – Wie durft?

Ben je in voor regelrecht avontuur, schuw je de landsgrenzen niet en droom je altijd al van die exotische rovers? Misschien is dit dat iets voor jou! Maar liefst twee supervette en exclusieve groepsreizen in Colombia met persoonlijke begeleiding van Visreis.nl in samenwerking met onze partner Fish Colombia.

Visreis organiseert een absolute topreis naar het sportvismekka van de Amazone! In Cano Bocon maak je de beste visserij van de Amazone mee. Dit is een waanzinnige en hoogwaardige expeditie die perfect georganiseerd is en je een ultieme visreis oplevert. Deze trip met 6 dagen vissen zul je de rest van je leven niet meer vergeten.  Alle plaatsen voor 2020 om te vissen in de jungle van Colombia zijn reeds volgeboekt. Wij hebben dus de laatste beschikbare plaatsen. Wees er snel bij! Eerst komt, eerst maalt! Klik HIER voor meer info.

Misschien wordt dit jouw droomtrip! Vang je zo’n peacock dan hoef je daar niet meer over te twijfelen.

Het verblijf  midden in de jungle is alleen al een waanzinnige belevenis. Per persoon heb je een ruime tent op de bedding van de rivier. De flora en fauna zijn bijzonder indrukwekkend want je bevindt je onder andere tussen jaguars, tapirs, anaconda’s reuzen otters, kaaimannen, papegaaien, rivierdolfijnen en ga zo nog maar even door. Je waant je hier letterlijk in de grootste dierentuin op aarde. Alleen zijn dit allemaal echte wilde dieren.

De schrik van de jungle, de payara!

De is zeer divers en de soorten die hier gevangen worden zijn: pacu, meerval (verschillende soorten), matrinxa, payara, peacock, tambaqui, roodstaart meerval, jau, bicuda en nog meer soorten. De grootste peacocks zijn rond de 20 pond en je haakt er gemiddeld tussen de 10 en 30 per dag met een gemiddeld gewicht tussen 12 en 20 pond. Het is al fantastisch om 1 soort met dit formaat op een vislocatie te hebben, maar dan meteen zo veel maakt duidelijk waarom dit een absolute toplocatie met dito visserij is.

Stel je voor dat je deze vis er op krijgt op een topwater!

Roodstaart meerval, nog zo’n bijzondere kleurenpracht!

 


Programma:

-7 maart 2020 vlucht Amsterdam naar Bogota.
-8 maart transfer van Bogota naar locatie.
-9 t/m 14 maart 6 volle dagen vissen.
-15 maart transfer van locatie naar Bogota.
-16 maart vlucht naar Amsterdam.

Klik HIER voor meer info.


 

Hoe bedoel je een ware hotspot voor grote peacock bass!

Vissen vangen die nog niet eens in je ergste nachtmerries voorkomen 

Hier zwemmen die peacock joekels!

 

LET OP: Alle plaatsen voor de jungle visserij in Colombia voor 2020 zijn reeds volgeboekt. Dit zijn dan ook de laatste beschikbare plaatsen in 2020 bij een van de beste aanbieders van Colombia. In totaal zijn er 9 plaatsen beschikbaar en gaat er 1 begeleider van Visreis.nl mee. Ook hiervoor geldt, wees er snel bij want VOL = VOL! Kijk HIER voor informatie.