Introductiekorting bij Rien de Wolf – Alles voor dood aas en XXL baars

28/01/2021
Introductiekorting bij Rien de Wolf – Alles voor dood aas en XXL baars

Rien de Wolf heeft in Amsterdam een indrukwekkend zaak met uiteraard ook veel aandacht voor het roofvissen. Niet alleen alle gerenommeerde merken ook de wat meer exclusieve als Molix en ZMan. Daarnaast kun je rekenen op deskundig advies. Nu is het lastig om langs te gaan, maar geen nood, de winkel heeft nu alles online staan.

***Om te vieren dat het hengelsport assortiment nu ook op de webshop staat, geven ze maar liefst 100 kortingscodes weg! Gebruik maken van deze unieke actie? Stuur dan via hun DM/PB een berichtje en dan ontvang je van Nick van Rien de Wolf een eigen unieke kortingscode!***

Natuurlijk kun je ellenlang rondstruinen op de website, iets wat wij ook niet konden laten. Check hieronder een fractie van wat we de revue zagen passeren πŸ™‚

 

Hoogwaardige instapper> Shimano SLX reel

De Shimano SLX HG reel is betrouwbaar, krachtig en zal in de smaak vallen bij roofvissers die een echt werkpaard zoeken! Deze reel biedt je prestaties uit het topsegment voor een betaalbare prijs. De compact Hagane aluminium body ligt comfortabel in de hand zonder hierbij aan robuustheid in te moeten leveren. Verder beschikt de SLX over een VBS braking system, 3+1 kogellagers en een S3D spoel. Klik HIER.

Als in het echie> Molix Real Thing Shad

RT Shad 3,5 ” is een kleine en realistische zachte shad, ontworpen dankzij een zacht mengsel met hoge dichtheid. Het speciale ontwerp imiteert de vormen van een kleine voedervis, die ook het roofzuchtige instinct van luie en achterdochtige roofdieren triggert. De dynamische profielvorm en de omvangrijke peddel geven het een originele en realistische beweging, en ook een grote stabiliteit, bij gebruik met verschillende rigs. Het zwemmen is zo natuurlijk en levendig met een geaccentueerd roleffect bij elke ophaalsnelheid. Klik HIER.

 

Razend populair>Β  Westin W3 T&C

De W3 Finesse T&C van Westin is de perfecte hengel voor het vissen met de Texas en Carolina Rig. De hengel is licht en gevoelig maar zeker ook snel en sterk. De TORAY Carbon blank is voorzien van een split-handgreep van premium grade EVA met rubber en kurken insert. Daarnaast is de hengel uitgerust met een SKS handgreep en LTS ring geleideogen. Klik HIER.

 

Prime time> Dood aas end tackle

Het is nu dΓ© periode voor het vangen van de big mama’s met dood aas. Natuurlijk moet je materiaal dan op orde zijn en belangrijk is daarbij de laatste meter, ofwel end tackle. Bij Rien de Wolf uitgebreid aandacht voor deze tak van sport en o.a. een uitgebreid assortiment van Fox Predator. Klik HIER.

 

Vol Rien de Wolf op Instagram en Facebook en volg ze op de voet.Β