Vier pareltjes van Daiwa

08/02/2024
Vier pareltjes van Daiwa

Daiwa kennen we allemaal als producent van hoogwaardige reels, molens, hengels en kunstaas. Deze collectie staat voor topkwaliteit, prestaties en vernieuwing. Check hier de Daiwa 23 Ninja LT, de handige Daiwa Exceler LT, de verfijnde Daiwa 22 Caldia LT en de krachtige Daiwa Certate molens.

Prachtig instapmodel> Daiwa 23 Ninja LT

De Daiwa 23 Ninja is het ideale instapmodel als je een molen zoekt als je net begint met vissen of een kleiner budget hebt. De Airdrive Rotor geeft deze molen een goede balans en een direct gevoel. Dankzij zijn sterke Digigear haal je moeiteloos binnen, ongeacht de situatie. De molen is uitgerust met het ATD Type-L slip systeem en de Longcast ABS-spoel. Dit zorgt voor soepele lijnafgifte en verre werpafstanden.

Het ideale instapmodel als je een krapper budget hebt.

Van de compacte maat 1000 tot de krachtige 6000, elke Ninja heeft zijn eigen unieke slingerknop. Met vier kogellagers, het Twist Buster III line roller design en het duurzame Airdrive Bail mechanisme is deze molen klaar voor elk avontuur aan het water. De Daiwa 23 Ninja tilt je viservaring naar een hoger niveau! Daarnaast geeft hij je het beste van twee werelden: betrouwbare prestaties tegen een betaalbare prijs! Check hem HIER.

 

Moeiteloos draaien> Daiwa Exceler LT

De Daiwa Exceler LT brengt met zijn Airdrive-design en lichtgewicht Airdrive Rotor een soepele en moeiteloze werking. Het geavanceerde Zaion V-materiaal vormt de behuizing van de Tough Digigear. Hierdoor is deze molen duurzaam en vervormingsvrij. Dat wil zeggen dat hij ontzettend stevig is! Door het gebruik van een nieuwe Airdrive-beugel en de ATD Type-L slip zul je soepele en gelijkmatige lijnafgifte hebben zonder gedoe.

Moeiteloos draaien en perfect voor gevlochten lijnen, een pareltje!

De aluminium Longcast ABS-spoel helpt je om verder te werpen, terwijl het Twistbuster III-ontwerp het gebruik van gevlochten lijnen makkelijker maakt. Of je nu kiest voor de maten 1000 tot 4000, elk formaat heeft zijn eigen unieke slingerknop, net als de Ninja. Met vijf kogellagers en een stevige CNC-gesneden aluminium handgreep is deze Exceler LT een must-have voor elke visser die op zoek is naar betrouwbaarheid en prestatie. Check hem HIER.

Powerhouse> Daiwa 22 Caldia MQ LT

De Daiwa Caldia MQ LT is de nieuwste toevoeging aan de Caldia-serie en meteen ook de krachtigste! Het MQ molenlichaam met een groter tandwiel biedt een enorme sterkte en duurzaamheid. Het ultralichte Zaion V-molenlichaam zorgt voor een goede bescherming van het tandwiel, terwijl de speciale tandwielconstructie zorgt voor een soepele werking en een langere levensduur van het tandwiel.

Een echte krachtpatser welke niet snel kapot zal gaan!

Met het MagSealed-ontwerp blijft water en vuil buiten het molenlichaam, waardoor je molen altijd goed blijft werken. De CNC-gesneden aluminium spoelrand vermindert wrijving tijdens het werpen waardoor je verder werpt. De fijn afstelbare ATD-weerstand biedt kracht zonder de gebruikelijke startweerstand, perfect voor dunne lijnen en intense gevechten. Elke variant heeft wederom zijn eigen unieke slingerknop. Met zes kogellagers, Zaion V Air rotor, Tough Digigear en andere hoogwaardige functies is de Caldia MQ LT een super molen voor vissers die graag prestaties en duurzaamheid willen! Check hem HIER.

Paradepaardje> Daiwa Certate-G LT

De Daiwa Certate-G LT is een gamechanger in zijn soort, ontworpen voor vissers die uitmuntende prestaties en duurzaamheid verwachten. Dit is één van de paradepaardjes van Daiwa. Met het Light & Tough (LT) ontwerp en de Monocoque (MQ) technologie, levert deze molen enorme sterkte en prestaties. Het MQ-molenlichaam heeft een groter en sterker tandwiel, wat zorgt voor een heel goed inhaalvermogen. Ook deze molen heeft het ultralichte en solide Zaion V-materiaal voor een hele stevige behuizing van het tandwiel zodat hij soepeler werkt en duurzamer is.

Één van de paradepaardjes van Daiwa, eentje die niet wilt missen!

De Certate-G LT is uitgerust met het MagSealed-ontwerp om water en vuil buiten te houden, waardoor de molen optimaal blijft functioneren. Door de speciale longcast-spoel minimaliseer je de wrijving tijdens het werpen zodat je verder kunt werpen. Met functies zoals Tough Digigear, ATD-slip en een Twist Buster line roller biedt de Certate-G LT een hoogwaardige, betrouwbare en soepele werking. Ook hier heeft elke variant zijn eigen unieke slingerknop. Deze molen is gebouwd om te presteren en duurzaamheid te leveren tijdens elke visdag! Check hem HIER.

 

Of je nu gaat voor een scherp geprijsde molen of het beste van het beste, Daiwa heeft voor alle vissers kwaliteits molens welke lang mee gaan en de beste prestaties leveren. Check HIER de website van Daiwa.