Compleet visavontuur op IJsland

25/03/2019
Compleet visavontuur op IJsland

Boek je uiterlijk 31 maart definitief je visreis naar IJsland voor 2020 dan krijg je de prijs van 2019. Profiteer nu! Klik HIER.  IJsland is een visland bij uitstek, een waar visparadijs met een adembenemende natuur. De kustvisserij is om van te watertanden met een meer dan uitstekende gerichte visserij op kabeljauw, koolvis, schelvis, zeewolf, en roodbaars. 

 

Een waar kabeljauw walhalla met grote kans op de biggies. 

Bij VISREIS is het mogelijk om een 9 of 10 daagse visreis te boeken. Voor de prijzen kun je een kijkje nemen op de website (klik HIER). De visreis boek je bij VISREIS inclusief de retourvlucht vanaf Amsterdam naar Reykjavik, daarnaast zit de binnenlandse retour vlucht (van Reykjavik naar Isafjordur) ook in het pakket. Dus je hoeft thuis niet meer uren achter de laptop te zitten om een vlucht te zoeken. Nee, dat is allemaal al geregeld.

Spinvissen op kabeljauw, geloof maar dat ze oersterk zijn. 

Die monsterlijke zeewolven spreken sowieso altijd tot de verbeelding.

En maatje XXL in IJsland!

Een eigen voluitgeruste visboot en zelf aan de slag gaan op kabeljauwbakken. Kicken!

Ook heb je een huurauto ter beschikking om van plek naar plek te gaan en zul je verblijven in een luxe vakantiewoning. Voor het vissen kun je terecht op een hoogwaardige visboot , deze zal beschikken over een motor met 130 Pk, fishfinder, gps, marifoon en zeekaart. Verder staat er ook een lokale visgids voor je klaar. Als gratis faciliteit biedt VISREIS je bovendien de mogelijkheid om een ‘vaarbewijs test’ af te leggen. Tot slot zul je een gratis fotoboek ontvangen van je eigen visreis. Al met al een compleet visavontuur, klik HIER.