De hotspot voor zeebaars – Wesdijk Hengelsport op zout

29/09/2020
De hotspot voor zeebaars – Wesdijk Hengelsport op zout

Wesdijk Hengelsport te Barendrecht. Vlak langs de snelweg en binnen 20 minuten zit je op de eerste zeebaarsstekken. Geen wonder dat deze winkel de zeebaars hoog in het vaandel heeft staan. En natuurlijk weten ze daar dat het najaar altijd super is voor het vangen van veel en grote baars. Dan moet je er gewoon bij zijn. Daarom ruim op voorraad alles wat je nodig hebt voor het vangen van die zoute rover!

 

Optimale prijs-kwaliteit> HTO Nebula zeebaarshengels

De HTO Nebula roofvishengels zijn ontworpen om de algemene kunstaasvisser zoveel mogelijk waar voor zijn geld te bieden. De Nebula staat bekend als de beste prijs/kwaliteitverhouding roofvishengel aller tijden! Deze hengels hebben een snelle actie, waardoor nauwkeurige worpen en het controleren van je kunstaas geen enkel probleem vormen. De HTO Nebula’s zijn zeer geschikte hengels voor zeebaars, roofblei en snoekbaars omdat ze uiterst nauwkeurig, gevoelig en sterk zijn. Klik HIER.

Verkrijgbaar als: 2,70 meter – 7-35 gram; 2,90 meter – 7-35 gram; 2,70 meter – 12 – 42 gram; 3 meter – 12-42 gram; 3,30 meter – 20-80 gram & als reishengel. Klik HIER.

 


 

Mehmets favoriet> Cinnetic CRB4 hengels

De Cinnetic CRB4 Seabass Evolution Light Game is de vervanger voor 2020, van de ongeëvenaarde grijze Cinnetic CRB4 spinhengel serie. De blank is zo perfect in balans, met de actie juist daar waar hij hoort, dat deze Cinnetic CRB4 Seabass Evolution Light Game jouw kunstaas perfect in beweging zet en alle power heeft de Zeebaars te haken. Deze tophengel is de 1e keuze van Zeebaars goeroe Mehmet Buyukyilmaz! Klik HIER.

Verkrijgbaar als: 3 meter – 20-80 gram; 2,70 meter – 10-35 gram; 2,70 meter – 15-42 gram; 2,70 meter – 20-60 gram; 3 meter – 15-50 gram; 3,30 meter – 30-100 gram. Klik HIER

Mehmet vist al jaren met de hengels van Cinnetic.


 

Werkpaarden> Cinnetic zeebaars molens

Een van Mehmets favorieten, de  Cinnetic Centinel 3500 werpmolen. Ideaal voor het Hartelkanaal. De 4000 versie zet hij liefst in op het Calandkanaal. Klik HIER.

Voor de Stenen Glooiing en de Hoek van Holland mag het nog wat robuuster. Een goede molen voor dat werk, de Rayforce Devil 4500X. Klik HIER.

Cinnetic is een Spaans merk dat zich richt op betaalbare kwaliteitsmaterialen die de visser veel plezier en waar voor zijn geld bieden. De roofvismolens van Cinnetic zijn zeer robuust en zoutwaterbestendig. Verder hebben ze een betrouwbare slip, perfecte lijnverdeling en zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Klik HIER voor een overzicht van alle Cinnetic molens.


Plug & play>  HART TX Combo

Regelrechte zeebaars snacks.

De Hart Absolute TX Combo + Spare Body is de nieuwste sensatie op het gebied van roofvis visserij, en dan met name de zeebaars. De Hart Absolute TX Combo + Spare Body wordt geleverd in complete combo met spare body. Game on! Klik HIER.


 

Westin goes zeebaars> De magic Minnow

Kajak– en zeebaarsspecialist Daniël van der Post heeft de Magic Minnows al uitgebreid aan de tanden gevoeld met inmiddels een groot aantal ‘proefkonijnen’.

Super simpel te riggen.

De Westin Magic Minnow is perfect geschikt voor het vissen op allerlei rovers, in zowel zoet als zoutwater. De zachte body i.c.m. de schoepstaart zorgen voor een schitterende natuurlijke actie, zelfs bij een lage snelheid. Daarnaast heeft deze shad een weedless design, waarbij de haak snel en makkelijk gewisseld kan worden. Een regelrechte aanrader voor zeebaars! * Najaarsactie: 4 halen = 3 betalen! Klik HIER.

 


 

Weedless op zeebaars> Unieke trigger op het zoute

De Guts Baits van Spro zijn voorzien van een speciaal ‘weedless wormhook’ systeem, die in combinatie met de afneembare kop een onweerstaanbare aantrekkingskracht genereert. Een echte zeebaarstrigger! Iedere verpakking bevat 3 softbaits en een speciale jigkop met Gamakatsu Wormhook. Klik HIER.

 


 

Veelbelovende nieuwkomer> De HTO Axia Mighty Combo

Over de HTO Axia Mighty Minnow Combo gaan we zeker snel meer horen! Dit keer geen weedless body, maar de conventionele shad-jighead combi. Superzacht rubber, mooi desgin loodkopjes en met zijn slanke 9 cm body zal elke zeebaars hier zijn ‘tanden’ in willen zetten 😛 Klik HIER. Verkrijgbaar in 7 vangende kleuren en geleverd met extra body.

 

Het najaarsoffensief voor zeebaars gaat nu beginnen Roofmeisters. Wees er snel bij, want de bakken en aantallen liggen klaar voor je 🙂 Heb je tips nodig voor stekken of technieken, kom naar de winkel waar genoeg jongens lopen die je verder kunnen helpen.