De nieuwste smaakmakers van KUNSTAASOUTLET – Deep Creek Lures

13/05/2019
De nieuwste smaakmakers van KUNSTAASOUTLET – Deep Creek Lures

Wellicht heb je ze al langs zien komen: Deep Creek Lures, het nieuwste merk softbaits van KUNSTAASOUTLET rechtstreeks geïmporteerd vanuit de USA. Een relatief klein merk maar al wel jaren gerespecteerd in de Bassfishing scene in Amerika. Hieronder enkele smaakmakers die nu verkrijgbaar zijn 🙂

 


 

INTRODUCTIEKORTING van 15% op alle Deep Creek Lures. Voer code ROOFMEISTER in bij je order en de korting wordt automatisch verrekend! Actie loopt t/m 31 mei 2019

 


De (Junior Super) Razor Beetle

Deep Creek Lures introduceert de drijvende (Junior) Super Razor Beetle. Het onweerstaanbare zwevende ontwerp heeft een zeer ongewoon lichaam met een extreme actie in de staart. Twee grote, platte staarten, plus een poot aan elke kant, helpen je het aas door begroeiing, langs verzonken stronken en andere obstakels te vissen. Klik HIER.

De (Junior) Super Razor Beetle heeft een lichte groef in het lichaam waardoor het aas vrijwel weedless kan gevist worden. Het drijvende lichaam is sterk genoeg om grote haken of jigheads te ondersteunen. Het echte geheim zit hem in het feit dat de (Junior) Super Razor Beetle zweeft waar de meeste andere creaturebaits zinken.


De (Junior) Super Razor Beetle kan op elke gewenste manier effectief worden gevist, een shakey head, Carolina rig, Texas rig of zelfs op een drop shot rig. Bovendien is de Super Razor Beetle doordrenkt met de unieke flavour van Deep Creek Lures, de meest effectieve geur op de markt!

In verpakking: 6 stuks
Lengte: ca. 12 cm (5 inch) of ca 10 cm (4inch)
Kleur: in diverse kleuren verkrijgbaar
Gewicht: 15 gram of 7 gram
Land van herkomst: USA

 


De 3” Float ’n Catch

De Deep Creek Lures 3″ Float ’n Catch is een unieke en effectieve softbait voor op de dropshot rig en voor de steeds populairder wordende Ned rig. Net als de meeste Deep Creek Lures is ook deze drijvend en staat hij hierdoor rechtop op de bodem en zorgt voor een realistische presentatie. Het taps toelopend einddeel zorgt voor een enorme hoeveelheid vibratie met al de minste beweging van je hengel. Klik HIER.

In verpakking: 6 stuks
Lengte: ca. 7,6 cm (3 inch)
Kleur: in diverse kleuren verkrijgbaar
Gewicht: 2 gram
Land van herkomst: USA

 


 

5” Clawdaddy

Deep Creek Lures heeft één van de meest realistische kreeft imitaties ooit weten te produceren! Het voorste deel heeft mega realistische details welke perfect een kreeft nabootsen. De achterkant heeft de traditionele vorm van een stickbait voor het eenvoudig riggen; verder grote duurzaamheid en efficiënte inhaking bij een aanbeet. Gemaakt van DRIJVEND materiaal wat er voor zorgt dat deze kreeft met z’n scharen omhoog staat om zo een kreeft in verdedigingshouding na te bootsen. Killing voor baars en snoekbaars. Klik HIER.

In verpakking: 8 stuks
Lengte: ca. 12 cm (5 inch)
Kleur: in diverse kleuren verkrijgbaar
Gewicht: 6 gram
Land van herkomst: USA

 


 

4” Goby Minnow

Ontworpen met finesse in gedachten, combineert dit aas het onweerstaanbare profiel van een grondel met de unieke eigenschappen van een Deep Creek Lure. De Goby is exclusief gemaakt van het speciale plastic en is doordrenkt met de sterke geur van het  exclusieve Deep Creek Lures lokmiddel, de meest effectieve geur op de markt! De Goby is perfect voor o.a. dropshot, C-rig, Texas rig of op een shakyhead jigkop. Klik HIER.

In verpakking: 10 stuks
Lengte: ca. 10 cm (4 inch)
Kleur: Clear Purple / Blue Belly​
Gewicht: 4 gram
Land van herkomst: USA