De powerhouses van Okuma – Reels en molens voor iedereen

22/04/2022
De powerhouses van Okuma – Reels en molens voor iedereen

Okuma streeft er naar om iedereen toegang te geven tot de ultieme vis ervaring. Elke dag weer zoeken ze naar manieren om zo goed mogelijke reels en hengels te ontwerpen en te perfectioneren. Nieuwe uitdagingen worden niet uit de weg gegaan. In dit artikel lichten we een aantal reels en molens uit, perfect voor het vissen op snoek en andere sterke vissoorten!

 

Licht en comfortabel> Okuma Helios SX

Oersterk en tegelijkertijd licht van gewicht.

De Okuma Helios SX is het paradepaardje van Okuma met een heel vriendelijk prijskaartje. Deze bijzondere molen is gemaakt van het composiet C-40X carbon en speciaal aluminium waardoor hij naast extra sterk ook erg licht is. De Okuma Helios HSX-40 SX is een snelle, sterke en lichte spinmolen, geschikt voor het vissen op snoek, snoekbaars en zeebaars. Klik HIER voor meer informatie.

 

Het lompe werk> Okuma Komodo

Vissers die graag het extreme opzoeken zullen gek zijn van deze reel. De Komodo is een waar powerhouse en is meer dan geschikt voor het werpen van echt zwaar kunstaas of het trollen van lomp aas.

De Komodo is de sterkste reel van Okuma en geschikt voor het extreme werk!

Dat deze reel ook goed is voor trollen, wordt verklapt door de ratel die er in zit. Een ratel functie tijdens trollen is extreem prettig. Als jij even niet naar de hengel zit te kijken en een grote snoek knalt over je kunstaas heen, dan zal het ratelgeluid je wakker schudden. Eigenlijk een soort beetverklikker 😉 Meer weten? Check hem HIER. Let op, het kleinste model van de Komodo reel is NIET voorzien van ratel.

 

De alleskunner> Okuma Citrix

De Okuma Citrix zit precies tussen de Komodo en Helios in, eigenlijk krijg je van beide nuttige features mee. Het lichtere gewicht bijvoorbeeld van de Helios, maar ook dezelfde ratel als die van de Komodo.

Dit toppertje is van alle markten thuis, zowel trollen als werpen gaat uitstekend.

Ben je dus een echte allround snoekvisser en werp je veel, dan past deze reel prima in de hand. Maar als je wilt trollen is deze reel ook uiterst geschikt. Dat maakt deze reel dan ook zo goed. Door deze kwaliteiten is deze reel een ware alleskunner en als je op welke manier dan ook op snoek vist, is deze voor jou! Meer weten? Check hem HIER.

 

Voor als je een molen wilt> Okuma ITX FD

Sommigen onder ons vissen nou eenmaal liever met een molen, dat kan natuurlijk. Naast reels heeft Okuma ook vele molens in het assortiment. De Okuma ITX FD highspeed is de nieuwste aanwinst uit de stal van Okuma, vooral gericht op het zeebaarsvissen.

Okuma ITX FD highspeed is een robuuste, speciaal voor zeebaars!

Deze bijzonder sterke en solide molen doet qua performance absoluut niet onder voor de bekende topmerken in deze prijsklasse! Dat deze molen voor zeebaars is ontworpen, wil natuurlijk niet zeggen dat je hem voor andere visserijen niet kunt gebruiken. Snoek en snoekbaars zullen ook perfect te bevissen zijn met deze molen! Hij is te krijgen in 2500, 3000 en 4000 serie. Meer weten? Check hem HIER.

 

Okuma is van alle markten thuis en dat laten ze zeker zien met deze kwalitatief hoogwaardige reels en molens. Voor meer informatie, check de website van Okuma en check de Instagram pagina voor gave foto’s van vangsten en producten!