De top 3+1 softbaits van Pieter-Bas Broeckx voor de Carolina rig

22/08/2019
De top 3+1 softbaits van Pieter-Bas Broeckx voor de Carolina rig

Ga je met iemand op pad als Pieter-Bas Broeckx en ga je met de Carolina rig aan de slag dan vraag je hem natuurlijk ook naar zijn meest favoriete softbaits. Check deze video, waarbij hij zijn top 3+1 prijsgeeft. Voor de volledige video van deze waanzinnige sessie, klik HIER.

 


 

OSP Dolive Shrimp

De O.S.P. Dolive Shrimp is een perfecte imitatie van een garnaal en kan op verschillende manieren worden gebruikt, met name voor de Texas & Carolina Rig is deze shad zeer geschikt. De Shrimp heeft een drijvend vermogen en zal bij stilstand rechtovereind komen te staan. Daarnaast is de O.S.P. Dolive Craw voorzien van geurstof voor extra aantrekkingskracht. Klik HIER.

 


Missile Bait Baby D Stroyer

De Missile Baits Baby D Stroyer beschikt over een schitterende actie en is perfect geschikt voor het vissen met de Texas & Carolina Rig. Daarnaast zorgt het geribbelde lichaam voor extra trillingen onderwater, dit i.c.m. de aantrekkelijke flavour zorgt voor een ongekende aantrekkingskracht. De Missile Baits Baby D Stroyer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Klik HIER.

 


Molix Freaky Flip

De Molix Freaky Flip is een creature die onderwater goed opvalt. Extra grote flippers aan de zijkant en een dubbele staart aan de achterzijde! Klik HIER.

 


Culprit Incredi-Craw

De nummer 4 van Pieter-Bas, de Incredi-Craw van het welbekende merk Culprit, dat we eigenlijk alleen van de Culprit shad kennen. Die gasten hebben dus meer te bieden 🙂 Eén nadeel, super lastig te verkrijgen.