Deze live aanbeten MOET je gezien hebben!

07/04/2023
Deze live aanbeten MOET je gezien hebben!

River2Sea is misschien wel het meest bekend van de Whopper Plopper, iedereen kent die filmpjes wel van grote meervallen die op topwater gevangen worden. In dit artikel lichten we een paar vette clips uit van de Whopper Plopper en ander kunstaas van River2Sea, inclusief live aanbeten onder water!

Allround toppertje> ICBM 120

Deze jerkbait is 12cm lang en weegt 42,5 gram. Het is echt een super allround aasje, je kunt hem jerken maar ook gewoon binnen vissen. Bij langzaam en snel binnen vissen zwemt dit aasje goed, wat hem dus voor zomer en winter meer dan geschikt maakt! Check hem HIER.

 

Topwater spektakel> Whopper Plopper

Het meest bekende kunstaas van River2Sea, de Whopper Plopper. De kleinere formaten zijn super voor de visserij op baars en roofblei. Mooie is, is dat ze altijd recht lopen bij elke snelheid. De naam zegt het ook al, plopper, dit vanwege het ploppende geluid dat het aasje maakt bij het binnen draaien. De grotere formaten zijn heel goed voor snoek en meerval! Wij hebben al eens super mooie snoeken gevangen in de polder op de Whopper Plopper, kijk DIT filmpje. In onderstaande filmpjes een live aanbeet van een roofblei en live aanbeten van meervallen! Check de Whopper Plopper HIER.

Video by: Fishing with the Matador.

 

Beet uitlokken> Biggie crank

Dit wijd uitslaande herrie schoppertje gaat je sowieso vis opleveren op de ondieptes. Deze crank loopt ongeveer 1,2m diep en hij is te krijgen in 5,7 cm en 6,7 cm. Ook is ‘ie voorzien van een luide ratel, welke in onderstaand filmpje zelfs heel goed te horen is! Check hem nu HIER.

 

Net echt> Diver Frog

Dit is misschien wel het meest realistische kikker aasje die er is, niet alleen qua looks, ook qua actie lijkt het 100% op een echte kikker. Bij het binnen tikken doen de pootjes precies wat een echte kikker doet en in plaats van door het oppervlak heen te schieten, duikt dit aas een klein beetje naar beneden, net als een echte kikker.

 

Cool dat River2Sea zulke beelden heeft gemaakt van hun kunstaas, zelfs onder water aanbeten! Neem ook een kijkje op de website van River2Sea om te zien wat er nog meer te krijgen is.