Dit is HÉT adres om een top visgids te boeken!

06/02/2024
Dit is HÉT adres om een top visgids te boeken!

Bij Ultimate Fishing Xperience (UFX) hebben drie visgidsen de handen ineen geslagen om hun gasten de ultieme viservaring te bieden. Thom, Juul en Goran brengen elk iets unieks waardoor er voor elke gast een optie is voor de ideale visdag. Wat hebben ze te bieden bij UFX en wat staat voor UFX centraal? 

Misschien wist je het nog niet, maar Nederland is absoluut één van de beste bestemmingen als het om roofvissen gaat. Nergens ter wereld vind je zo’n rijkdom aan vissoorten en viswateren in zo’n dicht bewoond gebied. De visgidsen van UFX kennen deze wateren als geen ander en brengen je naar de beste visstekken. Hier kun je vissen op snoek, baars en snoekbaars, maar ook roofblei en zelfs meerval behoren tot de mogelijkheden.

Of het nou de Biesbosch is, het grote Hollands Diep of het altijd bruisende Amsterdam, alle mogelijkheden zijn er!

Bij UFX nemen ze hun werk als visgids in Nederland serieus. Daarom hebben al hun gidsen een serieuze belofte gemaakt toen ze lid werden van het team: “Wij bezorgen onze gasten de best mogelijke ervaring door onze kennis, ervaring en passie te delen. Uitstekende service en de best mogelijke materialen zijn een integraal onderdeel van die ervaring. Het doel is om onze gasten te laten vissen als een pro.”

Gasten een onvergetelijke dag bieden waarin vis vangen en plezier centraal staan.

Wat bieden ze?

Bij UFX draait alles om jouw ultieme viservaring! Of je nu een hele dag of een halve dag wilt vissen, alleen of met vrienden, er zijn verschillende prijsopties beschikbaar, allemaal aangepast aan jouw wensen. Als je besluit om doordeweeks te gaan, kun je zelfs profiteren van voordeligere tarieven.

Doordeweeks profiteer je van voordeel! Als dat geen lach op je gezicht brengt…

Voor de vissers onder ons die nog meer kans willen maken op de vis van hun leven is er het exclusieve pelagische pakket. Hier ga je het water op in zoektocht naar de grootste vissen onder leiding van niemand minder dan Goran, een meester in zijn vak! Ja, het kost misschien ietsje meer, maar de kans op het vangen van mega grote vissen is groter!

Die echt grote vissen kun je vaak op half water vinden en Goran weet precies hoe je die moet vangen!

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de locaties. Van het bruisende Amsterdam tot de rustige wateren van de Biesbosch, het Gooimeer of de majestueuze Rijndelta – de keuze is aan jou! En het beste van alles? Alle soorten vis liggen binnen handbereik, van snoek tot baars, snoekbaars, roofblei en zelfs meerval!

Ook de dikste meervallen kun je met de gidsen van UFX vangen !

 

Kortom, bij UFX draait het niet alleen om vissen, maar om een onvergetelijk avontuur dat je keer op keer zult willen beleven. Boek nu HIER en laat je verrassen door de kunst van de gidsen!