DROPSHOT SHOP – Fauna Hengelsport

De Dropshot rig is en blijft een ware killer voor het vangen van met name snoekbaars en baars. De kracht van deze techniek zit hem weliswaar in de eenvoud, toch kun je deze visserij eindeloos doorontwikkelen en finetunen. Bij Fauna Hengelsport dropshot producten voor de beginner en vergevorderde.

 


 

DROPSHOT HENGELS

De W3 Dropshot van Westin in een absolute topper voor de dropshotvisserij. Deze schitterende en verrassend betaalbare roofvishengels zijn gemaakt van hoogwaardig carbon en uitgerust met een SKS reelhouder en een speciale clip voor dropshotgewichten. De W3 Dropshot is perfect uitgebalanceerd en bijzonder gevoelig. Geen aanbeet zal u bij deze dropshothengels ontgaan! De W3 Dropshot is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Klik HIER.

De Westin W6 Dropshot is werkelijk een schitterende hengel voor de dropshotvisserij. Deze hengel is voorzien van een zeer gevoelige top, hierdoor heeft u veel controle over het kunstaas en mist u geen aanbeet. De rest van de blank beschikt over veel body waardoor u de haak goed kunt zetten en tijdens de dril controle over een gehaakte vis heeft. De Westin W6 Dropshot is afgewerkt met Fuji SIC ogen en een Fuji molenhouder. Klik HIER.

 


 

DROPSHOT LIJNEN

De Stealth Smooth8 Translucent Yellow van Spiderwire is een erg subtiele gevlochten lijn van 8 gevlochten vezels die voor optimale sterkte en schuurbestendigheid zorgen. De dunne diameter is zeer subtiel en heeft toch een zeer hoge trek- en knoopsterkte. De Translucent Yellow Stealth is door de microcoating zeer soepel voor erg goede werpeigenschappen en stille benadering. De Stealth Smooth8 Translucent Yellow van Spiderwire heeft zelfs de Efftex prijs ‘best new braided line 2016-17 gewonnen. Klik HIER.

De Momoi Ryujin bestaat uit 8 gevlochten vezels, dit heeft geresulteerd in een ultra dunne, ronde en extreem sterke lijn. Deze lijn beschikt daarnaast over een zeer glad oppervlak, dit maakt verre worpen mogelijk, zelfs met klein kunstaas. De Momoi Ryujin is verkrijgbaar in verschillende breeksterkten. Klik HIER.

Perfect al onderlijn te gebruiken. De Trilene 100% Fluorocarbon van Berkley bestaat in tegenstelling tot sommige fluorocarbon lijnen voor 100% uit fluorocarbon. Dit maakt deze lijn onderwater praktisch onzichtbaar en uitermate schuurvast. Klik HIER.

 


 

DROPSHOT HAKEN

De Worm 39 is dankzij zijn vorm, ruime haakbocht en vlijmscherpe haakpunt een geweldige haak voor de dropshotvisserij, met name kleine softbaits. Klik HIER.

De Dropshot Rig Worm 39 van Gamakatsu is een kant-en-klare dropshot onderlijn, gemaakt van een Worm 39 haak en schitterend fluorocarbon. Klik HIER.

Worm EWG With Silicon Stopper haken van Gamakatsu zijn speciaal voor het vissen met een weedless montage gemaakt. De bijgeleverde stoppers zorgen ervoor dat de gemonteerde softbait goed op zijn plek blijft zitten. Klik HIER.

 


 

DROPSHOT LOOD

De Dropshot Leads van Jenzi zijn voorzien van een speciale clip die u in staat stelt het loodje op de lijn te monteren zonder te knopen. Dankzij de vorm zijn deze loodjes zeer goed te werpen. De Dropshot Leads zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Klik HIER.

De Spro Tungsten Dropshot Sinkers zijn voorzien van een stevige lijnclip en een net afgewerkt gewichtje van Tungsten materiaal. Tungsten is zwaarder dan lood, hierdoor vallen deze Dropshot Sinkers mooi klein uit. Dankzij de vorm zijn deze gewichtjes zeer goed te werpen. Klik HIER.

 


 

DROPSHOT KUNSTAAS

De Westin Shad Teez 7,5/10/14 cm is het slankere broertje van de Shad Teez en tevens de nieuwe favoriet van roofvisgoeroe Luc Coppens. De staart van deze shad is gevuld met lucht, dit zorgt ervoor dat de Shad Teez altijd schuin omhoog blijft staan, net als een azende prooivis. De Westin Shad Teez is gemaakt van soepel materiaal, hierdoor beschikt deze shad over een sublieme zwemactie die bij de minste weerstand in gang wordt gezet. De handgeschilderde coating en de grote holografische ogen maken de Westin Shad Teez helemaal af! Klik HIER.

De Keitech Easy Shaker beschikt over een flexibel en geringd lichaam, dit zorgt voor een zeer natuurlijke presentatie. Daarnaast is deze shad voorzien van een sterke, zeer aantrekkelijke Squid flavour. De Keitech Easy Shaker is perfect geschikt voor vissen met een dropshotmontage en zal zelfs de meest hardnekkige snoekbaarzen en baarzen weten te verleiden. Klik HIER.

De Hypo Teez van Westin heeft de perfecte vorm, kleur en actie om een spiering na te bootsen. Deze shad is bijzonder soepel en vertoont bij de minste weerstand al een verleidelijke actie! De Hypo Teez is zeer geschikt voor het verticalen, het werpend vissen en het gebruik van een dropshotmontage. Klik HIER.

De Spikey Shad van FOX Rage is voorzien van meerdere, rechtopstaande haren die hem van extra trillingen voorzien. Perfect voor wanneer er sprake is van veel prooivis. De Spikey Shad kan worden gebruikt voor het verticalen en werpend vissen op snoekbaars. Klik HIER.

De Keitech Hog Impact beschikt over een flexibel en geringd lichaam, dit zorgt voor een zeer natuurlijke presentatie. Daarnaast is deze shad voorzien van een een sterke, zeer aantrekkelijke Squid flavour. De Keitech Hog Impact is perfect geschikt voor het vissen met een Texas rig of Carolina rig montage, maar kan natuurlijk ook zeer goed gebruikt worden voor het vissen met een dropshot montage. Klik HIER.

De Westin Blood Teez is een schitterende imitatie van een muggenlarve en leent zich perfect voor het vissen met een dropshotmontage of de wacky rig, maar kan ook met een lichte loodkop gevist worden. Deze shad beschikt dankzij de verschillende segmenten over een levensechte actie. De Westin Blood Teez is verkrijgbaar in 2 lengtes en in verschillende kleuren. Klik HIER.