Exclusieve Salmo hengels – Speciaal voor o.a. Slider, Hornet, Sweeper en Fatso

04/07/2019
Exclusieve Salmo hengels – Speciaal voor o.a. Slider, Hornet, Sweeper en Fatso

Inderdaad, Salmo heeft onwijs naam gemaakt op het gebied van kunstaas met regelrechte klassiekers als de Hornet, Fatso, Slider en veel meer. Het Poolse bedrijf geeft nu extra dimensie aan deze classics door speciale hengels op de markt te brengen  voor een optimale visserij met al hun kunstaas.

De Salmo hengelrange bevat 5 modellen welke een scala aan werpgewichten en toepassingen afdekt, inclusief hengels specifiek voor ons fameuze Hornet en Slider kunstaas.

Salmo Hornet Pro

Denk alleen al aan de Salmo Hornet. Welke baarsvisser heeft deze klassieker nu niet in zijn tackle box zitten? Nu de Salmo Hornet Pro hengel, waarvan de actie special ontworpen is voor het vissen van deze baarskillers. Voorzien van hoogwaardige K Geleideogen en Fuji reelhouders en 30T carbon blanks.

Aandacht voor de looks en kwaliteitsonderdelen.

Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen:

  • Salmo Hornet Pro Light: 240cm, 5-20g werpgewicht, ontworpen voor de lichtere Salmo Hornets en Rattlin’ Hornets plus andere kleinere crank baits.
  • Salmo Hornet Pro Medium: 240cm, 10-40g werpgewicht, ontworpen voor de middelgrote Salmo Hornets en Rattlin’ Hornets plus andere crank baits.
  • Salmo Hornet Pro Heavy: 240cm, 20-60g werpgewicht, ontworpen voor het zwaardere Salmo Hornet 9 kunstaas plus onze andere grotere crank baits, zoals de Salmo Perch en Executor.

Salmo Slider Stick

De Salmo Slider als kunstaas is al wereldberoemd, nu de gelijknamige hengel!

Deze hengel is ontwikkeld voor de visserij met de legendarische Slider. Dat niet alleen, ook de Sweeper en Fatso zijn hier uitstekend mee te vissen.  De hengel is 180 cm lang en heeft een werpgewicht van 40-100 gram.  Verder voorzien van hoogwaardige K Geleideogen en Fuji reelhouders en 30T carbon blanks.

Hoogwaardige, comfortabele reelgreep voor uren lang vissen 🙂

 

Salmo Trollmaster

Op zoek naar een pittige trolhengel, dan is de Salmo Trollmaster misschien iets voor jou. Ideaal voor o.a. de Salmo Perch en Freediver. Met een lengte van 240 cm en werpgewicht van 40-60 gram een mooie stok voor het slepen. Natuurlijk kun je hem ook inzetten om wat groter kunstaas mee te werpen.

Verkrijgbaar bij meerdere winkels in de Benelux! O.a. HIER