Fish & Travel – het nieuwste online platform voor de reizende sportvisser

28/11/2022
Fish & Travel – het nieuwste online platform voor de reizende sportvisser

Met de website Fish & Travel wordt een nieuw online platform gelanceerd voor de sportvisser die op zoek is naar bestemmingen, accommodaties, services of complete visvakanties in binnen- en buitenland.

Alles onder één dak! Huisjes, boten, visgidsen zijn allemaal te boeken bij Fish & Travel.

Fish & Travel brengt ondernemers die actief zijn in de hengelsport en sportvissers samen op een overzichtelijk platform. Of dat mensen nu op zoek zijn naar een ideale slaapplek, visgids, winkelier, forelvijver of charterboot. Dit en meer is allemaal te vinden op de uitgebreide website. Qua accommodaties kan er bijvoorbeeld gezocht worden naar een huis/chalet, hotel, camping, vakantiepark, Bed & Breakfast of een speciale sportvisaccommodatie. Op dit moment is dit te vinden in landen als België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Noorwegen, Schotland, Spanje, Zweden en Nederland.

Alle mogelijkheden in een makkelijk overzicht

Charters voor het zeevissen en big game vissen worden nu aangeboden in Canada, Denemarken, Spanje en Nederland. Zo zijn er ook commercials, forelvijvers en vijvers voor het vissen op specimen vissoorten te vinden in diverse landen. In de toekomst wordt het aanbod op de website nog verder uitgebreid.

Op zoek naar een visgids, laat Fish&Travel je wegwijzer zijn.

Zo ook op het gebied van visgidsen en bestemmingen; Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje, Tsjechië en Zweden zijn op dit moment de landen waarvan er bestemmingen beschreven worden. Iedere aanbieder biedt overzichtelijk alle mogelijkheden aan en als sportvisser ben je slechts één klik verwijderd van een mogelijke en directe reservering. Een overzicht van hengelsportzaken in, nu nog, België, Duitsland en Nederland is eveneens van grote waarde voor de reizende sportvisser.

 

Ga naar www.fishandtravel.nl en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor de volgende hengelsportreis in binnen- of buitenland! Mensen die zich registreren op de website worden ook de hoogte gehouden van het laatste nieuws van de verschillende hengelsportbedrijven die te vinden zijn op de website. Bedrijven die actief zijn in de hengelsportsector kunnen ook direct contact opnemen voor het plaatsen van een of meerdere advertenties.