Fishfinder voor in je broekzak + accessoires

11/05/2022
Fishfinder voor in je broekzak + accessoires

Deeper sonars zijn de uitkomst voor vissers die een sonar willen voor weinig geld en voor makkelijk gebruik. Je kunt ze in je zak stoppen en tevoorschijn halen wanneer jij hem nodig hebt. De Deeper verbindt met de app op je telefoon en zo kun jij op je telefoon zien wat er onder water afspeelt. Ideaal als je vanaf de kant precies wilt weten waar je gooit of als je weinig ruimte hebt voor een grote sonar op bijvoorbeeld je kayak of bellyboat!

Deze mount kun je gebruiken om je telefoon op je hengel te monteren, ideaal als je je stek in kaart wilt brengen!

Als je op de kant staat en je wilt het water in kaart brengen met je Deeper, is het ideaal als je je telefoon op je hengel kunt vastmaken! Zo kun je gewoon je Deeper rustig binnen draaien terwijl je ook goed zicht hebt op je telefoon die fungeert als scherm!

Precies zien wat er gebeurt onder water terwijl je gewoon door kunt draaien.

De Smartphone Mount past zich aan aan elke telefoon door het ontwerp en biedt grip zonder je telefoon te verstoppen achter de siliconen houders. De zachte siliconen houders oefenen voldoende kracht uit om je telefoon stabiel op zijn plek te houden. Voor een precieze handleiding hoe je deze handige mount op je hengel knutselt, klik HIER.

 

Smartphone Mount op je kayak

Hou je smartphone handig en veilig bij de hand wanneer je vist vanaf je boot of kajak. Klem de Magic Arm op je boot of kayak en plaats je telefoon in de houder en je kunt al aan de slag. Net zoals de smartphone mount voor je hengel is ook deze steun perfect geschikt voor iedere telefoon!

Makkelijk te monteren op kayak en boot!

De Magic Arm is zonder boren te monteren en biedt veelzijdige positionering met slechts één hendel. De rubberen pads houden je telefoon vrij van krassen en bieden veiligheid zelfs op ruig water. Als het nodig is, kun je je telefoon zo uit de houder halen! Lees HIER meer!

 

Flexible Arm Mount 2.0

De Flexible Arm Mount houdt je Deeper perfect op zijn plek.

Voor als je uit de boot of kayak vist, is het wel zo prettig om je Deeper stabiel achter je vaartuig te hebben. De Flexible Arm Mount is speciaal gemaakt om te monteren op je boot en deze mount houdt je Deeper perfect op zijn plek!

Ook op de kayak kun je elke Deeper monteren met deze handige arm!

Nu je Deeper op een stabiele arm staat gemonteerd, zal deze ook beter beeld geven. Als je hem aan een touwtje achter de boot aan sleept, dan ligt je Deeper minder stabiel in het water. De Flex Arm 2.0 kan na de montage zelfs mee bewegen met golven tot 20 cm hoog. Hierdoor blijft de Deeper op het wateroppervlak, waardoor een constante verbinding met jouw smartphone gewaarborgd is. Voor meer info klik HIER.

Met deze accessoires haal jij absoluut het meeste uit je visserij met de Deeper sonar, of het nou van de kant is, (belly)boot of kayak. Check de website van Deeper voor meer producten!