Forellen walhalla in the wild – Laat je betoveren in de Pyreneeën

02/03/2022
Forellen walhalla in the wild – Laat je betoveren in de Pyreneeën

Visreis.nl had al prachtige reizen naar onder andere Scandinavië, Afrika en Zuid-Amerika. Big game vissen op bijvoorbeeld giant trevally, sailfish en wahoo in de tropen, vissen op heilbot in het hoge noorden, het kan allemaal. Visreis.nl verzorgt deze reizen en ze breiden nu ook uit met maar liefst die nieuwe (vlieg)visreizen!

Ongerepte gebieden en wilde vissen, puurder krijg je het haast niet…

In samenwerking met de gespecialiseerde en bekende (vlieg)visgids Adrian Satué in de Pyreneeën bieden we drie nieuwe en unieke visreizen aan genaamd: Op de top van de Pyreneeën, Pyreneeën van oost naar west en Spaanse specimen forel.

Even de hoogte in zodat je de vissen kunt zien zwemmen.

Deze visreizen zijn uniek op de Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast zijn ze compleet verzorgd en van hoog niveau. Bij alle drie de visreizen is 1 visgids inbegrepen per 4 vissers en kunnen er maximaal 8 vissers per groep mee op reis.

Een unieke ervaring is nog een understatement.

Bij de genoemde prijzen zijn alle lokale transfers, maaltijden, overnachtingen en vergunningen inbegrepen. Bijkomende kosten zijn de treinreis van luchthaven naar Lerida of Zaragoza, vlucht naar Barcelona, dranken ter plaatse en fooi.

 

Op de top van de Pyreneeën

Kristalheldere bergmeren en forellen die nog nooit een kunstvlieg hebben gezien.

De eerste visreis is voor liefhebbers van natuur, hiken in de bergen en vliegvissen in kristalheldere en ongerepte meren. Hier komen amper vissers en hebben de verschillende forelsoorten nog geen idee wat een kunstvlieg is. De reis neemt 7 dagen in beslag en je verblijft in een berghut rond 2000 meter hoogte en je onderneemt hier in 5 visdagen verschillende tochten naar kristalheldere bergmeren in een indrukwekkende omgeving. Bij 4 deelnemers komt de prijs van deze reis neer op 1395,- euro per persoon. Een goede gezondheid en goed uithoudingsvermogen is voor deze reis noodzakelijk. Meer informatie? Klik HIER.

Pyreneeën van oost naar west

Geen dag is hetzelfde en de natuur is overweldigend…

De tweede visreis vindt plaats op de lager gelegen delen in de Pyreneeën en strekt zich uit van oost naar west. Dit is een 9 daagse visreis met 7 volle visdagen. Je vist vanuit twee verschillende basiskampen en iedere dag op verschillende meren en of rivieren. Geen dag is hetzelfde en de natuur is overweldigend. Ook deze visreis is enkel voor vliegvissers. Het wandel- en gezondheidsniveau van de deelnemers is hier gemiddeld en de prijs bij 4 deelnemers is 2095,- euro per persoon. Meer informatie? Klik HIER.

Spaanse specimen forel

De derde en laatste visreis is voor zowel vliegvissers als roofvissers! Op deze uitlopers van de rivieren in de dalen van de Pyreneeën bevinden zich de grote exemplaren. Voor  deze visserij dien je een goede visser te zijn. Op verschillende visstekken in deze reis heb je namelijk een bovengemiddeld werpniveau nodig. Maar de beloning kan groot zijn.

Deze joekels kun je vinden in de lagere gedeelten van de bergen.

Deze reis neemt 8 dagen  in beslag en kent 6 volle visdagen. Het wandel- en gezondheidsniveau van de deelnemers is hier gemiddeld en de prijs bij 4 deelnemers is 1955,- euro per persoon. Meer informatie? Klik HIER.

De reis voor de echte monsters! Zowel vlieg- als roofvissers kunnen mee.

Door het ontwikkelen van deze drie specialistische vliegvisreizen heeft Visreis direct de nieuwe categorie “vliegvissen” toegevoegd aan onze website. Visreis heeft namelijk al een paar locaties waar je naast spinvissen ook perfect kunt vliegvissen. Hier hebben ze nu maar liefst 15 verschillende locaties beschikbaar. Dus nu ook voor de vliegvissers een compleet en fantastisch aanbod met mooie visreizen. Klik HIER voor deze visreizen.

Zo mooi, we kunnen het hier in Nederland haast niet geloven maar het bestaat echt!

 

Zou je graag meer willen weten over deze nieuwe visreizen? Kijk dan op de website en meld je snel bij aan om dit jaar nog een van deze mooie en unieke visreizen te kunnen ondernemen. Mail : info@visreis.nl en telefoon 0348 – 201 266.