Fox Rage gaat UV – Nieuwe producten

27/05/2019
Fox Rage gaat UV – Nieuwe producten

Het is en blijft een vreemd verschijnsel dat UV-licht, iets dat wij mensen met het blote oog niet waar kunnen nemen, maar dat in het dierenrijk hier en daar een belangrijke rol vervult en zelfs in donkere omstandigheden heel goed zichtbaar blijft. Fox Rage speelt daar slim op in met enkele bijzondere kleurenpatronen. Natuurlijk veel meer nieuws van smaakmaker Fox Rage.

Zo is gekend kunstaas van Fox Rage nu voorzien van deze bijzonder visuele aantrekkingskracht. Classic vangers, die nu een extra boost hebben.

De unieke Critters, creature baits zijn nu ook voorzien van UV-kleuren.

Kleuren die wij met het blote oog niet kunnen zien. In het dierenrijk ligt dat anders. Nu ook UV-Zander Pro Shads.

Nog zo’n classic die uitkomt met UV-kleuren. De Fox Rage Replicant.

Terminator Hengels

Super vet design en de overtreffende trap van kwaliteit.

Kenners zullen de fameuze fameuze Fox Rage Terminator hengelrange kennen. Nu zijn ze nog meer verbeterd met 19 van de meest populaire modellen van de originele Terminator range, inclusief de Swimbait Special, Jigger en Twitch & Jig. Snel, licht en sterk; gebouwd van het super hoogwaardige IM9 Multi Directioneel Carbon. Wat voor kunstaasvisserij je ook beoefent, in de Terminator range zit voor ieder wat wils. Leuk om te weten is dat ze nu nog gunstiger zijn geprijsd.

Een zeer uitgebreide range met maar liefst 19 modellen.

 

Camo Zonnebril

Schittering filteren en daardoor meer zien…

Met het toenemende aantal zonuren groeit de noodzaak voor ons roofvissers om een goede polaroid zonnebril te gebruiken. Fox Rage voorziet hierin met de Camo polaroid zonnebril. Het motto? Er goed uitzien en meer kunnen zien. De gepolariseerde lenzen nemen schittering van het water weg, waardoor je nu wel goed die volger kunt zien, of vissen aan het oppervlakte kunt zien liggen.

Er goed uit zien en beter zien… 😛

 

Ratel Hornet

Elke baarsvisser kent de Salmo Hornet, een klassieker van het eerste uur. Nu is de Hornet verkrijgbaar als Rattlin’ Hornet, ofwel met ratelkogel, daarnaast zijn er 4 attractieve kleuren aan het gamma toegevoegd.