Garmin introduceert de nieuwste Echomap UHD2 fishfinder!

10/05/2022
Garmin introduceert de nieuwste Echomap UHD2 fishfinder!

Garmin kenmerkt zich al meer dan 30 jaar als een van de voorlopers op het gebied van GPS navigatie, draadloze apparaten en applicaties. Wij zijn geïnteresseerd in het marine gedeelte van Garmin met onder andere de revolutionaire Livescope en Panoptix systemen! Nu brengt Garmin hun nieuwste model fishfinder op de markt, de Garmin Echomap UHD2 serie!

De nieuwste Garmin Echomap UHD2 is nu te krijgen in de 5- en 7 inch uitvoeringen. Ze zijn voorzien van een in fel zonlicht afleesbaar scherm. Ook zorgen de knoppen voor makkelijke bediening van functies die elke visser nodig heeft voor de optimale visdag. Functies zoals waypoints of omschakelen van schermindeling bijvoorbeeld! Dankzij ingebouwde WiFi kun je makkelijk informatie delen tussen twee Echomap UHD2 units aan boord. Dankzij het ingebouwde draadloze netwerk kunnen sportvissers sonar streamen en gebruikersgegevens zoals waypoints en routes delen tussen twee Echomap UHD2-apparaten.

Nu te krijgen in 5- en 7 inch uitvoeringen.

“De Echomap UHD2 serie biedt onze beste sonar in zijn klasse, toonaangevende kaartweergave en zoekfuncties waarmee vissers kunnen vissen als een local.” Zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland. “Deze nieuwe serie is een budgetvriendelijke optie en is voorzien van handige knoppen waardoor de bediening eenvoudig wordt gemaakt.

“De Echomap UHD2 helpt gebruikers om met meer vertrouwen binnen- en kustwateren te verkennen.”

Daarnaast bieden deze kaartplotters alle noodzakelijke functies die je op je water wilt hebben – van bliksemsnelle kaartweergave en heldere sonarweergaven tot ondersteuning voor onze nieuwe Garmin Navionics+™ cartografie. De Echomap UHD2 zit boordevol functies voor kaart- en sonarweergave en helpt gebruikers om met meer vertrouwen binnen- en kustwateren te verkennen.”

Geavanceerde kaartfuncties

De Echomap UHD2 plotters ondersteunen de nieuwe Garmin Navionics+™ cartografie voor geavanceerde kaartfuncties, dagelijkse kaartupdates en meer. Deze serie biedt niet alleen een groot aantal gedetailleerde kaarten en de mogelijkheid om tot 5.000 waypoints te volgen, maar ook een indrukwekkend snelle en soepele nieuwe weergave van de kaarten. Gebruikers hebben daarnaast ook toegang tot de ActiveCaptain® community voor lokale kennis en informatie. Via de ActiveCaptain® app kunnen vissers ook hun kaarten gemakkelijk bijwerken en upgraden.

 

De UHD2 serie heeft stijlelementen van de oudere UHD serie gecombineerd met een aantrekkelijk ontwerp! Het feit dat ze voorzien zijn van helder scherm en Garmin’s nieuwste gebruikers interface en graphics maakt voor een unit die bestand is tegen alle omstandigheden!Meer informatie, klik HIER