Ghost Buster – Nieuwe Pullbait van Strike Pro

13/03/2019
Ghost Buster – Nieuwe Pullbait van Strike Pro

Na de introductie op de EFTTEX vorig jaar in Amsterdam is de nieuwste pullbait van Strike Pro een feit. Deze Strike pro pullbait is vanaf heden verkrijgbaar op de Nederlandse & Belgische markt.

Door Pike Master Lures

Enkele jaren geleden deed Strike Pro inspiratie op tijdens de ICAST in USA. De geschiedenis van deze pullbait heeft zijn oorsprong dan ook vanuit de USA. De meeste pullbaits komen van oorsprong allemaal uit de USA waarna ze in Europa vaak worden verbeterd.

Na de populaire jerkbaits zoals de Buster Jerk en Big Bandit was het tijd om te komen met een jerkbait/pullbait die ook in de diepere waterlagen te vissen is. De bekende glider jerkbaits zijn voornamelijk in de bovenste waterlagen te vissen. De Ghost Buster is met name geschikt om de waterlagen af te vissen van 2 tot wel 6 meter aan toe.

Een jerkbait voor de diepere waterlagen.

De Ghost Buster kan met ieder type jerkbait/baitcaster hengel gevist worden. Met rustige halen (pulls) binnenvissen voor het beste resultaat. De Ghost Buster is voorzien van vlijmscherpe haken en de kenmerkende ratel. De Ghost Busters komen uit in 6 kleuren en gaan €17,95 kosten. Vraag er naar bij uw hengelsport winkelier! Klik HIER voor info en  verkooppunten van Pike Master Lures/Strike Pro.