Gidsen met passie voor perfectie! Onder begeleiding van hardcore vissers!

12/06/2024
Gidsen met passie voor perfectie! Onder begeleiding van hardcore vissers!

Het boeken van een gids is een goed idee om een beetje wegwijs te worden op de grote wateren. Naast het leren van vissen, is het ook gewoon een heerlijke dag op het water in goed gezelschap bij de heren van Ultimate Fishing Xperience (UFX), powered by Yamaha. Maak in dit artikel kennis met drie toppers!

 

Vissen in het Biesbosch gebied> Thom Prüst

Wil jij graag in de prachtige natuur vissen van de Biesbosch met haar uitgestrekte kreken omringd door bomen en de meest gave wildlife van Nederland? Of wil je meer het grote water op zoals het Hollands Diep, dan ben je bij Thom aan het juiste adres. Alle soorten zijn goed te vangen in de Biesbosch en Thom weet je feilloos op de vis te zetten met al zijn ervaring in dit gebied.

In de Biesbosch zwemt heel veel snoek en die weet Thom zeker te vinden!

Thom vaart in een Crestliner met een betrouwbare Yamaha motor en de boot is voorzien van alle technische snufjes waaronder een LiveScope. Naast een prachtige boot levert Thom ook al het materiaal aan. Zijn doel is om elke gast zo goed mogelijk te helpen en zijn gasten met het beste materiaal te laten vissen. Aan het materiaal en de boot ligt het echt niet als je een dagje met Thom gaat vissen.

Ook snoekbaars zwemt volop in de Biesbosch.

Wanneer Thom niet aan het gidsen is, gebruikt hij zijn vrije dagen met het zoeken van nieuwe stekken, grote vissen en bruikbare technieken samen met zijn vismaten. Alles om zijn ultieme droom te realiseren: het vangen van een metersnoekbaars met zijn favoriete techniek: het werpend vissen met shads. Check Thom HIER.

 

Mr. Pelagic Fantastic> Goran Krnjic

De winnaar van de YPFC samen met zijn zoon Dani die je kon zien in DEZE video is ook visgids bij UFX! Deze sympathieke gozer staat vooral bekend om zijn pelagische kunsten. Er zijn maar weinig die zo’n goede bootcontrole hebben als Goran. Dit pelagisch vissen is echt voor de allergrootste vissen, dus als je met dit specifieke doel komt, dan is Goran de man voor jou.

Goran is de absolute specialist als het om pelagisch vissen gaat.

Naast het pelagisch vissen op onder andere snoekbaars kan Goran ook ontzettend goed meerval vinden en vangen. Zijn boot is voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor de ultieme pelagische ervaring. Denk hierbij aan een LiveScope en een PS30 transducer zodat alle bewegingen van de vis zichtbaar worden.

En niet alleen het vissen op snoekbaars gaat hem goed af!

Goran vist vooral in het Benedenrivieren gebied en wateren als het Hollands Diep, Haringvliet en het Volkerak hebben geen geheimen voor deze topper. Als je een dagje bij Goran boekt, weet je zeker dat hij de grote vissen op half water voor je opspeurt. Nu is het aan jou ze te verleiden en te vangen! Check Goran HIER.

 

Vissen in de hoofdstad en het Gooimeer> Juul Steyn

Als je aan een ervaren visgids denkt, dan denk je aan Juul Steyn. Deze man is al visgids sinds 2010 in Amsterdam en hij kent onze hoofdstad en de wateren die hierlangs en doorheen lopen als zijn broekzak. Hoe uniek is het om een prachtige viservaring te hebben in zo’n grote stad. Vooral snoekbaars en baars zijn goed te vangen in Amsterdam en Juul kan je precies laten zien hoe je ze vangt!

Op het Gooimeer weet Juul de dikke snoeken te vangen. Video nog niet gezien? Check hem HIER.

Naast Amsterdam is Juul ook goed thuis op het Gooimeer. Dit grote meer was vroeger heel bekend om de snoekbaars maar nu het flink helderder is geworden, is de snoek aan een hele grote opmars bezig. Op dit meer kun je hele dikke snoeken vangen en ook nog steeds mooie snoekbaarzen.

Juul blijft zoeken naar nieuwe plekken en heeft daar nog steeds alle plezier in.

Naast zijn werk als visgids heeft Juul ook nog een boek geschreven in 2020 genaamd: Denken als een vis. Dit boek is door NRC uitgeroepen tot mannenboek van het jaar 2020. Het is ook niet heel gek dat Juul denkt als een vis, want hij woont op een woonboot recht aan het IJ. Check Juul HIER.

 

Of je nou wilt vissen in Amsterdam, het Benedenrivieren gebied of pelagisch op de allergrootste roofvis wilt vissen, de mannen van UFX helpen je graag! Check HIER de website.