Go big or go home met Rage, Salmo en LEW’S

25/03/2021
Go big or go home met Rage, Salmo en LEW’S

Het einde van het roofvisseizoen (gesloten tijd is van 1 april t/m laatste zaterdag van mei) nadert. En daarbij misschien wel de mooiste visserij op snoek, namelijk die op het ondiepe. Natuurlijk tal van gear die hiervoor in aanmerking komt, hier wat vette hard- en software van de topmerken Fox Rage, Salmo en LEW’S

Het voorjaar staat gelijk aan snoek op het ondiepe. 

 

Terminator Big Bait Special

Deze hoogwaardige casting hengel is voor de visser die een hengel zoekt voor het werpen van de zwaarste baits. Met een lengte van 240 cm die een dikke 200 gram weg kan zetten is het vrijwel licht en tegelijk sterk gecombineerd met een snelle actie.

Gecombineerd met een dikke swimbait kan een dag smijten nog wel eens mee gaan vallen.

Voorzien van IM9 Multi Directioneel Carbon, kurk en EVA gedeelde handgrepen heeft het de welbekende Terminator styling. Indien gebruikt in combinatie met een stevige gevlochten hoofdlijn, dan is er weinig dat deze hengel niet kan werpen. Klik HIER.

 

Terminator Power Shad

Een medium/heavy hengel met alle kwaliteiten die vissers verwachten van de briljante Fox Rage Terminator range.

Of ga je liever voor meer sport en actie? Check dan snel deze Terminator Power Shad. Het werpgewicht valt in de medium/heavy range dat wordt uitgedrukt in 20 – 90 gram. Ook voor deze hengel geldt een licht maar sterk ontwerp en de nodige snelle actie. De lange blank van 225 cm is voorzien van IM9 Multi Directioneel Carbon met daaronder kurk en EVA gedeelde handgrepen. Klik HIER.

 

Mega Craw

De Fox Rage Mega Craw is ontworpen om roofvissen met zijn onweerstaanbare dubbele staartactie in de juiste stemming te krijgen. Door een voor gegoten duel weedless hook slot geeft dit de mogelijkheid om boven of door het wier heen te vissen. Een classic loodkop montage om deze craw bait dieper en heel langzaam binnen te vissen en zelfs snoekbaars kan zich er aan overgeven. Verkrijgbaar in drie maten: 20, 16 en 13cm.

Heavy duty reel

Gebogen heavy duty 100 mm aluminium handgreep met Winn® Dri-Tac knoppen, dubbel geanodiseerde aluminium spoel instelling met hoorbare klik. 

De SuperDuty 300 is echt de ultieme reel voor het vissen op snoek met groot aas en zware lijnen. Deze reel is een supersized versie van de originele Super Duty met verhoogde lijncapaciteit en algehele brute kracht. De zoektocht naar een reel die de hardst vechtende snoeken kan weerstaan en het mogelijk maakt een ganse dag het zwaarste kunstaas te werpen is voorbij.

Het stevige carbon fiber slipsysteem biedt tot 24lbs slipweerstand, zeer sterke massieve messing Speed Gears, premium 7-lager systeem met RVS dubbel beschermde kogellagers en Zero Reverse® eenwegs slip lagering.

 

Salmo Sweeper en Slider

Salmo maakt een comeback met de Sweeper 17 sinking en de Slider 16. Beide types zijn voorzien van een limited edition jasje met niet 1 of 2, maar 3 exclusieve kleurenpatronen.

De Sweeper 17 Sinking is terug! Deze sinkende classic heeft een bijzonder wijduitslaande actie, mede dankzij de stabilisatievinnetjes op het achterlichaam. Ideaal nu voor de ondieptes om het kunstaas langzaam gevist aan te bieden.

Nu unieke kleuren voor deze classics. 

De machtig populaire Slider 16 is terug in de Salmo range met drie limited editions van de zinkende versie van dit grote kunstaas. Perfect voor het jerken en eventueel zelfs trollen.

Ook voor deze classic zeer onderscheidende kleuren.

 

Slider Stick

De Salmo Slider Stick is special ontwikkeld voor het vissen met de bovenstaande classics. Wil jij met deze toppers aan de slag, dan is dit de perfecte hengel die er bij past. Klik HIER.

 

Wil je nu op de hoogte zijn van de nieuwste producten? Of ben je benieuwd naar de nieuwste video’s van FOX RAGE, SALMO of LEW’S. Of blijf altijd bij op de socials van FOX RAGE, SALMO en LEW’S.