HTO juwelen & Megabass bij Wout

11/10/2019
HTO juwelen & Megabass bij Wout

Wout van Leeuwen, de hengelsportparel van Rotterdam en omgeving. Te Vlaardingen een roofvisassortiment om van te watertanden. Hun slogan: ‘Heeft Wout het niet, dan vangt het niet’. Mooi toch, hierbij een fractie van nieuwe gear die ze binnen hebben!

 


HTO met prima prijs/kwaliteitverhouding

Tijdens de Roofmeister trip naar Noorwegen zijn er bijna uitsluitend HTO hengels gebruikt. Niet normaal wat een actie en power!

Vrij nieuw op de Nederlandse markt is het Engelse merk HTO met sowieso een subliem hengelassortiment. Geloof maar dat je met deze roofvishengels een sterk staaltje productievernuft in handen  hebt. Het mooiste van alles? Ze zijn spotgoedkoop. Alsof ze bij HTO zelf niet weten dat ze uitstekende blanks afleveren. Waar hebben we het dan over? Houd je vast, hengels van nog geen €50,-… Klik HIER.

Roofvisspecialist Cart Greve met een ruime keuze aan HTO hengelseries. We gaan zeker weten meer horen van dit merk!

 


Fiiish eels

Geen zeebaarsvisser die niet met Fiiiish Black Minnows vist. Logisch, deze softbaits vangen als een tierelier. In navolging van de Black Minnow, nu de Black Eel. Naar verwachting minstens net zo’n goede vanger! Direct leverbaar en in te zetten tijdens jouw najaarsoffensief op zeebaars. Klik HIER.


Never seen before

Bij Wout behalve de bekende vangers ook echt exclusief kunstaas dat je bijna nergens anders kunt vinden. Natuurlijk ook de classics, maar dus zeker ook never seen before juweeltjes.

De Illex Chop Cut is een oppervlakte kunstaas ontworpen voor fans van explosieve oppervlaktevisserij! Dit kunstaas is anders omdat het niet afhankelijk is van traditionele propellers voor aantrekking, maar eerder zoals het op zijn kant ligt en eruit ziet als een dode of stervende vis. Klik HIER.

Ontwikkeld door de Bassmaster en Elite-kampioen Mike Iaconelli. De Lover Spinnerbait (pat.p) heeft een unieke horizontale drievoudige bladconfiguratie voor maximale onderwatertrillingen en flash zichtbaarheid. Het is als het ware een verbeterde umbrella rig. Klik HIER.

Swimbait zoals we het gewend zijn van Megabass. Een zeer fraaie actie waarbij deze bait niet alleen van links naar rechts beweegt, maar ook nog eens een hele mooie flankende actie heeft. Klik HIER.

Stay tuned for more! Binnenkort meer nieuws bij Wout!