Japanse topmerken bij Wout van Leeuwen

04/01/2019
Japanse topmerken bij Wout van Leeuwen

Bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen zijn ze altijd op zoek exclusieve innovatieve producten en met Ultimate Fishing hebben ze wat dat betreft een goede partij. Dit Franse bedrijf is overkoepelend voor vele high end (veelal Japanse) roofvismerken, denk aan Tenryu, Megabass, Decoy, DUO, Halco, etc.

Wout van Leeuwen is een van de 7 winkeliers in Nederland die producten van Ultimate Fishing verkoopt. Daarnaast is het mogelijk om bij ´Wout´ slechts 1 bepaald stuk kunstaas van Ultimate Fishing te bestellen mocht het niet in de winkel liggen, zonder dat je dan verplicht bent om meteen een bulk af te nemen. Ideaal!

Nieuw bij Wout van Leeuwen is de Rayz-range hengels van het befaamde merk Tenryu. Tenryu is een hengelproducent uit Japan, die zich niet richt op massaproductie, maar uitsluitend staat voor bizar hoge kwaliteit producten, ofwel hengels voor levenslang gebruik. De Rayz range is speciaal ontwikkeld voor het spinvissen op forel, maar is in ons land ideaal in te zetten op baars en snoekbaars. Deze hengels zijn echt top of the bill qua kwaliteit, extreem licht in gewicht en hebben een ziek strak design. Klik HIER.

Natuurlijk zijn ze bij Wout van Leeuwen trots op deze nieuwe lichting!

Een en al kwaliteit!

Op zoek naar exclusief en ook vangend oppervlakte kunstaas voor zeebaars? Check HIER voor de Asturie van Xorus, in Frankrijk al jaren bekend als dé topper voor dit werk! Feitelijk is het een glider, maar dan voor in het oppervlak en net daar onder met een extreem wijd uitslaande actie van links naar rechts.

Een ingebouwde kogel zorgt voor extra attractie. Relatief licht van gewicht, maar door de aerodynamische vorm kun  je er grote afstanden mee overbruggen. Deze plug gaat komend zeebaarsseizoen hoge ogen gooien, dat kan niet anders. Bij Wout van Leeuwen te verkrijgen in twee maten, 11 en 13 cm. Klik HIER.

De hit in Frankrijk als het gaat om oppervlaktevissen op zeebaars. 

Megabass is bij vele roofvissers al een goede bekende. Bij Wout van Leeuwen nu de extreem mooie Megabass Vatalion swimbait. Niet alleen heeft dit kunstaas super fraaie looks, ook een magische S-zwembeweging met daarnaast een flankende actie. “Veel beter en mooier wordt het niet,” aldus de roofvisspecialisten bij Wout van Leeuwen. Klik HIER.

Bijna zonde om mee te gaan vissen.

Nu in nieuwe kleuren verkrijgbaar!

Bij Wout van Leeuwen natuurlijk ook ruim aandacht voor aantrekkelijke aanbiedingen. Nu een wel heel interessante en speciaal voor de koude die ongetwijfeld nog van zich zal doen laten spreken in de komende maanden. Het comfortabele Sunridge IQ warmtepak met slechts € 99,99 voor de helft van de prijs. Daar ga je toch niet meer kou voor lijden 😉 Klik HIER.