Leuker dan de Eredivisie Voetbal – Volg LIVE de allerbeste vissers van Europa

06/06/2023
Leuker dan de Eredivisie Voetbal – Volg LIVE de allerbeste vissers van Europa

8 juni is het weer tijd voor het meest prestigieuze roofvistoernooi van Europa. Op dit podium meten de allerbeste roofvissers zich met elkaar. Maanden van voorbereiding gaan hier hun opvoering krijgen. Wie gaat uiteindelijk met de eer strijken?

 


Live de Predatour volgen? Live streams, de laatste nieuwtjes en een op de minuut nauwkeurig leaderboard waar je kunt zien wie waar in het klassement staat. Volg de Predatour Tour op FacebookInstagramYouTubeSwitch. Voor het leaderboard, download de app GRATIS. Klik HIER.


 

Wie denkt dat winnen puur geluk is, die moet zich even flink achter de oren krabben. Hier komt het niets anders aan dan op skills en know how. Fouten worden genadeloos afgestraft. Heb je een plan dat loopt, dan zit je op rozen. En dan nog kan alles binnen de minuut volkomen anders lopen. Focus en vertrouwen in je aanpak zijn misschien wel de belangrijkste ingrediënten om in ieder geval in de top 10 te eindigen.

Hoe ziet jouw wedstrijdplan er uit?

En hoe ziet dat er uit van de 149 andere visboten? 😅

150 boten dames en heren… Je leest het goed, 150 boten met dito koppels, dus maar liefst 300 op-en-top getrainde roofvissers. Een deelnemersveld waar je bang van wordt. Denk aan grote namen als Fredrik Harbort, Christoph Barra, Sean Wit, Nils Gabsa, Hendry Vis, Gerald Vierhout, Frank Bussmeyer, Igor Vucenic, Goran Krnjic en niet te vergeten de helden van vorig jaar: Jelle de Jong en Mitchell Croese. Gaan zij nu dan eindelijk dat goud pakken?

Torenhoog favoriet voor deze editie van de Predator Tour, Mitchell Croese en Jelle de Jong.

Bo en Rick gaan we voor goud. Gaat het ze lukken?

Temidden van al dit geweld een heuse Roofmeister boot met niemand minder dan Bo Staartjes en Rick Habermehl. Een boot vol met Garmin apparatuur, Bo als finesse meister en Rick als über toegewijd. Beide heren vullen elkaar super aan en de trainingsdagen beloven een hoop goeds. Dat zou toch een stunt zijn?!

 

Parcours

Nederland is een walhalla voor de roofvisser en dan met name het zuidwesten. Natuurlijk vinden we hier dan ook het parcours terug met legendarische wateren als het Hollands Diep, Haringvliet, de Amer en de Nieuwe Merwede.

100% garantie op de vangst van extreem grote roofvis. Elk jaar weer en ook dit jaar!

Natuurlijk kun je vanuit huis (of vanaf het water 😉 ) alles volgen en live zien wat er allemaal gevangen wordt. Het gaat om de drie grootste baarzen, snoeken en snoekbaarzen. Er zijn dus negen vissen nodig om een volle kaart te vissen. Wanneer je een volle kaart hebt, krijg je 1000 bonuspunten. Doordat je drie van elke soort moet vangen, is er volop ruimte om verder te upgraden en daardoor worden er tijdens de wedstrijd enorme vissen gevangen!

De grootste snoekbaars ooit gevangen tijdens de Predatortour was 99 cm en gevangen door Johannes Gasser.

Vanuit huis kun je dit alles volgen via de app, klik HIER. Ook wordt er elke ochtend een live uitzending gedaan op Facebook, Twitch, Youtube en Twitter. Elke ochtend om 7:45 klinkt het startschot waarna de teams op dag één en dag twee tot 16:00 vissen. Op de laatste dag hebben ze tot 15:00 de tijd. Klik HIER om te zien welke prijzen er allemaal worden aangeboden door alle sponsoren.

 

De Predatortour is dus te volgen via de app, via de website en via alle social media kanalen. Wij wensen alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen deze week en tijdens de wedstrijd!