Meerval bellyboaten & next level zonnebrillen

05/06/2020
Meerval bellyboaten & next level zonnebrillen

Altijd weer weet Mac Fishing ons te verrassen met interessante noviteiten en vette nieuwe producten. Nu zonnebrillen in deze periode extra van meerwaarde zijn voor een efficiente en comfortabele visdag, kijken we eens naar de merken Leech Eyewear en Eye Level. Daarnaast heeft ‘Mac’ de crème de la crème op het gebied van bellyboaten 🙂

 

Speciaal voor de sportvisser

Check de Eye Level zonnebrillen, speciaal gemaakt voor de sportvisser. Alle modellen zijn polariserend en UV-bestendig. Daarbij zijn de meeste lezen vervaardigd uit splintervrij polycarbonate. Prima brillen al met al, laag in gewicht en flexibel. Verkrijgbaar bij Wesdijk Hengelsport.

 


 

State of the art brillen

Wil je een stapje verder, de Leech Street brillen zijn speciaal voor het vissen ontworpen, maar zijn tevens modieus genoeg om op een terrasje gedragen te worden. Deze brillen zijn voorzien van 100% polariserende glazen en dankzij de Polarized Premium+ Lens technologie bieden deze brillen optimaal zicht. De Leech Street beschermt uw ogen tegen uv-stralen en daarnaast zijn deze zonnebrillen voorzien van een harde, krasvrije coating. Klik HIER voor meer info. Te bestellen bij Wout van Leeuwen.

 


 

Pro bellyboat

 

De waardige opvolger van de Mac Fishing Hi&Dry DLX 2 bellyboat, de Mac Fishing DLX Pro bellyboot van Mac Fishing. Deze DLX II bellyboot bestaat al jaren en heeft telkens wat verbeteringen ondervonden. Het model zelf is niet veranderd, omdat hier niets verbeterd kon worden.

Of er nu gevist wordt op het grote haringvliet of op snelstromende rivieren, de DLX II bellyboot is een prima keuze. Het grote verschil is nu echter dat de Mac Fishing DLX Pro bellyboat uitgevoerd is met onverwoestbare bladders. Extra grote uitvoering met lucht gevulde zitting. Voorzien van opblaasbare zitting en rugleuning. Uitneembare stabilisatie bar (voor extra stevigheid). Zeer compact mee te nemen en licht van gewicht.  Te bestellen bij Wesdijk Hengelsport en Fish Inn.

 


 

Belly slagschip

De Hi & Dry MAC ADVENTURE + Nu met motormount aan de linker zijde zodat je makkelijk kunt sturen en gasgeven terwijl je aan het vissen bent. Groot voordeel van deze belly boot is dat je eindelijk makkelijk op stromend en groot water  kunt vissen. Door gebruik te maken van een elektromotor kun je grote afstanden afleggen en liggen alle hotspots binnen handbereik. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld trollend te vissen met meerdere hengels.

De MAC ADVENTURE + is een bellyboat gemaakt van robuust rubberboot materiaal en heeft een draagvermogen van 150 kg. Deze boot heeft geen binnen bladders en is daarom nagenoeg onverwoestbaar en door de afmeting van deze boot (200 cm lang en 135 cm breed) is hij uitstekend geschikt voor het grote water of voor het vissen op meerval op de rivieren.Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht, want deze boot heeft twee luchtcompartimenten met een veiligheidsschot achter de zitting die zorgt er voor dat de boot stabiel blijft, zelfs als er onverhoopt toch een lekkage zou ontstaan.

Omdat Mac Fishing al meer dan 10 jaar belly boten maakt en alle kinderziektes al uitgewerkt heeft zit er 6 jaar fabrieksgarantie op de Mac Adventure. Te bestellen bij Wout van Leeuwen en Wesdijk Hengelsport.

 


 

Coming up

SaBoFlex BellyBoat Repair Glue is een lijm die uitstekend geschikt is voor PVC artikelen zoals PVC Rubberboten, bellyboten, zeilen ect. De lijm presteert zeer goed betreft verlijmingen onder het water oppervlakte en heeft een uitstekende weekmaker bestendigheid. Nog niet verkrijgbaar maar heet van de naald gezien bij Mac Fishing. Klik HIER voor verkooppunten van Mac Fishing.

Mac Fishing; een begrip in de hengelsportwereld! - Hengelsport- en ...