Messcherp en uitgedacht – Haken met een visie

18/11/2022
Messcherp en uitgedacht – Haken met een visie

De haken van BKK zijn razendsnel aan het winnen in populariteit. BKK ontwerpt onder andere vlijmscherpe, niet uit te buigen haken maar ook oersterke spelden en splitringen. Natuurlijk zijn er ook andere producten die wij voor onze visserijen goed kunnen gebruiken!

Weedless Ned Riggen>  Draggin’ Ned

De Ned rig is een effectieve rig om heel finesse op roofvis te vissen. Met name baars en (minder bekend) snoekbaars reageert goed op een Ned rigje. Deze rig vis je zeer rustig over de bodem heen. Het kopje is ontworpen om de softbait mooi rechtop te laten staan. De softbait is ook nog eens van drijvend plastic, waardoor de rig attractief omhoog staat en zo slurpt de vis het aas mooi naar binnen.

Speciaal ontworpen om minder rommel op te pikken.

De haken van BKK zijn altijd zo samengesteld dat ze oersterk zijn en zo scherp als dat mogelijk is. Dat is bij deze Ned kopjes niet anders. Het speciale van deze kopjes is dat het bevestigingsoog meer verstopt zit, de kans om vuil mee te slepen wordt zo kleiner. De ribbetjes op de onderkant van het kopje zorgen voor meer gevoeligheid, zodat de bodemstructuur beter doorkomt. Check ze HIER.

 

Innovatieve offset> Silent Chaser Glide ’n Shake

Deze haken van BKK zijn speciaal ontworpen voor shads die je mooi met een offset haak kunt vissen. Ook deze haken zijn speciaal gecoat en zo sterk en scherp mogelijk gemaakt. Het speciale van deze haken zit hem in de vorm van het lood…

Mooi om slanke shads zoals worms mee te riggen.

Het bijzondere zit hem in de vorm van het lood.

De naam zegt het al, deze loodkopjes zijn ontworpen voor kunstaas wat je moet laten glijden of schudden. Het kogelvormige design zorgt voor een betere glijdende actie naar beneden. De softbait zal ook rechtop komen te staan op de bodem vanwege de platte onderkant van de loodkop. Deze platte kop maakt schuddende acties op de bodem ook mogelijk. Je kunt op deze manier mooi met je kunstaas spelen zodra het op de bodem ligt. Nog een groot voordeel, je komt niet snel vast te zitten… Check ze HIER.

 

Speciaal voor snoek> BB Trigger 21

Grote softbaits rig je nu in een handomdraai, letterlijk. Een rig met de sterke kwaliteiten van BKK. BKK heeft bij het ontwerpen goed nagedacht over de rig. Dit is te zien aan het loodje. Veel shads gaan bij een gewichtsloze rig tollen. Het loodje stabiliseert en is wel nog zo licht dat je super ondiep kunt vissen.

Het loodje is extreem slim geplaatst…

Daarnaast is de rig voorzien van de vlijmscherpe dreggen, deze kun je kiezen in de normale versie of de UVO versie. UVO haken zijn UV actief en zijn onder water dus extra zichtbaar. Sommigen zweren erbij, anderen zijn er absoluut geen liefhebber van. Grote shads zijn nu extreem makkelijk te riggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Ze zijn te krijgen in verschillende gewichten en afmetingen. Check ze nu HIER.

 

De haken van BKK zijn altijd scherp, stevig en betrouwbaar. Daarnaast is elk product goed uitgedacht. Of het nou een loodkopje is of een complete rig, er zit duidelijk tijd in. Dat waarderen wij natuurlijk als vissers!