Met LiveScope de volledige onderwater wereld real time in beeld

16/09/2021
Met LiveScope de volledige onderwater wereld real time in beeld

Dan schudt de roofviswereld op haar grondvesten en dan vooral in de wereld van fishfinders. Opeens is daar Garmin Panoptix met haar real time weergave van de onderwater wereld. Niet alleen zien we vissignalen, dit zijn de signalen van dat moment en zo zien we bijvoorbeeld gedragingen van vis op (kunst)aas. Met de Panoptix LiveScope werd daar nog een schepje bovenop gedaan. 

 

De Panoptix LiveScope kun je wel de meest verbazingwekkende sonartechnologie ooit noemen. Of je nu vaart of vist, de Panoptix transducers passen bij je vaarbehoeften. Vaak werd Panoptix in één adem genoemd met het pelagisch vissen op grote snoek en snoekbaars, maar met LiveScope is the sky the limit. Check deze configuraties.

 


 

LIVESCOPE> FORWARD

LiveScope Forward is een fantastische tool voor het zoeken naar vissen in de buurt van je visstek. Je kijkt naar ongelooflijk gedetailleerde beelden van structuren en vissen rondom je boot – tot 60 meter – zelfs terwijl je boot stil ligt. Zowel de LiveScope Forward als LiveScope Down modus bevinden zich in één transducer en zijn beschikbaar met spiegel- of trollingmotorsteunen.

 

 


 

LIVESCOPE> DOWN

Met LiveScope Down kun je live scanningsonarbeelden van structuren en zwemmende vissen onder je boot in ongelooflijke details zien – tot 60 meter diep – zelfs terwijl je boot stil ligt.

 


 

LIVESCOPE> PERSPECTIVE

Perspectiefweergave is bedoeld voor in ondiep water. Je beschikt over een extra kijkpunt boven water met ongelooflijk gedetailleerde realtime sonar, tot 60 meter voor je boot. Bevestig de perspectiefmodusbevestiging aan je trollingmotor en stel de transducer eenvoudig af tussen LiveScope Forward, LiveScope Down en Perspective weergave.

 

Meer informatie over deze geavanceerde Garmin technologie, klik HIER