Navionics features schitteren op Luremasters

19/09/2019
Navionics features schitteren op Luremasters

De LureMasters zijn in volle gang op het Haringvliet, Hollands Diep en het Volkerak. Maar liefst 90 boten zullen strijden om de felbegeerde titel. Navionics sponsort deze prestigieuze happening. Niet alleen spekken ze de prijzentafel en doen ze mee met Navionics-teams, ook hebben zij het gehele wedstrijdparcours tot in de puntjes uitgetekend voor de organisatie.

Het hele Parcours is door Navionics haarfijn in beeld gebracht.

Voor veel roofvissers is Navionics een onmisbare tool en de deelnemers aan de Luremasters zullen daar geen uitzondering op vormen. Niet alleen tijdens het vissen is het cruciaal voor het vinden van goede stekken en op een juiste manier navigeren, ook vooraf kunnen plannen en strategieën gesmeed worden met de Navionics applicatie op de smarphone, tablet of desktop.

In één oogopslag een overzicht krijgen van het bodemverloop. Hoe wil je het uitgetekend hebben op je viswater 😛

Met functies als Fishing Ranges en Sonar Chart kunnen haarfijn scherpe taluds gevonden worden, of geulen, richels, gaten en welk verschil in bodemverloop dan ook. Op dit moment introduceert Navionics SonarChart™ Shading in Nederland, feitelijk hetzelfde als hiervoor, maar dan naar een hoger level. Nu zijn de 0,5 meter dieptelijnen vervangen door verschillende blauwtinten, waardoor je in één oog opslag het diepteverloop van een water voorgeschoteld krijgt. Genoeg materie al met al voor de deelnemers om het verschil mee te maken en een hoge plek in de eindklassering te scoren 😉