Next level fishfinder van Raymarine – Element Series

23/01/2019
Next level fishfinder van Raymarine – Element Series

Momenteel wordt t/m zondag 27 januari de grootste watersportbeurs ter wereld gehouden, Boot Düsseldorf. Ook het bekende merk Raymarine is present en met niets minder dan hun gloednieuwe Raymarine Element Serie, een fishfinder next level!

De CHIRP-technologie van 1,2 Mh biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele ‘side’- en ‘down’-scansonars.

Bezoekers van de Boot Düsseldorf hebben het geluk de Element units goed te bekijken. Raymarine is te vinden bij de groene pijl, hal 11, standnr. A42. Mocht je in de buurt zijn 😉

Het gonst in de wereld van fishfinder units. Raymarine komt uit met hun Element Series en de teasers van deze generatie zijn ronduit verbluffend. Onderwater registratie, maar dan ronduit fotografische beelden en een snelheid en power om je vingers bij af te likken.

Gebruikersgemak en speciaal voor roofvissers ontwikkeld. 

Eenvoudig je viswater in kaart brengen. 

Sneller vis vinden, meer vis vinden en daardoor meer tijd om daadwerkelijk te vissen en te vangen, dat is zo’n beetje de boodschap. Niet normaal wat een weergaves van het bodemprofiel, vegetatie en structuren onder water. Ook mooi dat het bedienen van de units geen rocket science is. Gebruikersgemak staat centraal en ook fijn om te weten dat de Raymarine Elements speciaal voor de roofvisser zijn ontwikkeld.

Nog even geduld Roofmeisters, de Element series zijn begin februari leverbaar bij Raymarine dealers (klik HIER voor dealers). Klik HIER voor meer info!