Nieuw zeebaars kunstaas bij Wout van Leeuwen

23/06/2021
Nieuw zeebaars kunstaas bij Wout van Leeuwen

Het zeebaars seizoen is weer los. Misschien wel de mooiste visserij. Je kunt ze met talloze technieken belagen en ze zijn oersterk. Bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen weten ze er alles van. Ga langs bij Wout en vraag ze daar de hemd van het lijf. Met name Carl en Marcel kunnen je van eindeloos veel tips en tricks voorzien!

Bij Wout van Leeuwen ben je ook aan het juiste adres als het gaat om zeebaars kunstaas. De meeste exclusieve maar ook bekende merken kan je in zijn schappen vinden! (klik HIER).

Bij Wout Van Leeuwen ben je uren zoet!

Nieuw in de schappen is het nieuwe zeebaars kunstaas van Savage Gear. Bekijk hieronder wat Wout van Leeuwen in het assortiment opgenomen heeft!

SG Minnow (Weedless)

Wout is in ieder geval onder de indruk 🙂

Een super realistische loodkop met ‘vrije’ weedless haak heeft een levendige actie, zowel bij het droppen als bij het ophalen. Gebruikmakend van een unieke opstaande en rechtopstaande jigkop die zorgt voor een perfecte actie, komt het kunstaas omhoog bij het ophalen en staat het op wanneer het op de bodem rust.

Plaatje is het niet?!

Geen lijm meer nodig dankzij het handige gat in de shad en loodkop. Dit is gemaakt voor de bijgeleverde stokjes die je er doorheen kan drukken. Verkrijgbaar in 16 gram (weedless, klik HIER) en 20 gram (jighead, klik HIER).

 

SG Sandeel (Weedless)

Met hetzelfde rig systeem als bij de Minnow voorkom je vaker vastzitten.

Natuurlijk blijft het niet alleen bij een klassieke aasvis, maar brengen ze ook de favoriete snack van de zeebaars uit. Deze zandspiering is er ook in weedless (klik HIER) te vinden en in jighead (klik HIER). Verkrijgbaar in verschillende maten!

 

Benieuwd naar het complete assortiment van Wout Van Leeuwen? Klik HIER voor de website. Op de hoogte gehouden worden van de nieuwste producten? Klik HIER voor de Facebook-pagina.