Nieuwe hengelsportwinkel in Heusden Zolder

18/01/2019
Nieuwe hengelsportwinkel in Heusden Zolder

De winkel Carplevel in Heusden Zolder is in België al een tijd een begrip voor karpervissers, maar ook roofvissers gaan er aan geloven, want Carplevel gaat uitbreiden met een winkel voor o.a. de roofvisser, genaamd Hengelsport Heusden Zolder. Zaterdag 2 en zondag 3 maart zal de feestelijke opening plaatsvinden.

Adres: Beringersteenweg 108; 3550; Heusden Zolder

De spraakmakende Line Thru Trouts van Savage Gear. 

In de nieuwe winkel sowieso ruim aandacht voor twee toonaangevende roofvismerken Westin en Savage Gear. Van shads tot end tackle, van jerkbaits tot hengels, van grote swimbaits tot fluorocarbon. Van beide merken zal een breed gamma in de schappen liggen. Daarnaast ook het beste van Berkley, Madcat, Rapala, Abu Garcia, Gamakatsu en Spro.

Niemand minder dan Luc Coppens bij de opening.

De speciale Texas & Carolina rig hengels van Westin. Een hype binnen een hype. 

2 en 3 maart van 9 t/m 17 uur een feestelijke opening voor iedereen, met bovendien aantrekkelijke kortingen op het volledige assortiment. Verder zal op zaterdag niemand minder dan Luc Coppens aanwezig zijn voor allerlei roofvisdemo’s en het geven van de nodige tips en tricks. 2 en 3 maart, zet het in je agenda. Like alvast de Facebook pagina  van Hengelsport Heusden Zolder en mis niks in de aanloop naar de opening. Klik HIER.