Nieuwe LiveScope Plus van Garmin – Zelfs de vislijn is nu zichtbaar😱

24/02/2022
Nieuwe LiveScope Plus van Garmin – Zelfs de vislijn is nu zichtbaar😱

Ogen onder water… Al een aantal jaar hebben we ons kunnen verbazen over de waanzinnige ontwikkelingen van de technologie en de vangsten die daardoor mogelijk werden. Garmin is hierin de absolute koploper met hun LiveScope systeem en dit systeem is nu alweer verbeterd! Eind maart lanceert Garmin de nieuwe LiveScope Plus.

Het grootste verschil met het bestaande systeem is de 35% verbetering van het onderscheidend vermogen. Een hogere resolutie, minder ruis en Garmins meest heldere beelden ooit, maken dit tot het ultieme systeem om vis te vinden. Naast de drie standen -Forward, Down en Perspective Modus- heeft LiveScope Plus ook de populaire Perspective Mode Mount.

Minder ruis, hogere resolutie en helderder beeld. Zelfs je vislijn is nu goed te zien!

Volgens RenƩ Dijk van Garmin Nederland heeft de LiveScope de wereld van het vissen echt veranderd door live beelden te leveren die zo duidelijk zijn, dat je zelfs de vissoorten van elkaar kunt onderscheiden. Met de verbetering van helderheid in het scherm, de gevoeligheid van de transducer en het onderscheidend vermogen, kun je met de LiveScope Plus zelfs je vislijn zien.

Verbeterde gevoeligheid van de transducer geeft je meer mogelijkheden.

De nieuwe LiveScope Plus van Garmin heeft niet alleen 35% meer onderscheidend vermogen, het is ook in staat om doelen zo klein als 35 cm te zien op een afstand van houd je vast: 100 meter! De LiveScope Plus is ook uitgerust met sensoren die het mogelijk maken om in ruwer weer de sonar te stabiliseren. Zo heb je in alle omstandigheden het helderste beeld.

 

Drie mogelijkheden in een systeem

Je kunt de transducer eenvoudig op je fronttroller zetten met de bijgeleverde trolling motor steun.

Het LiveScope Plus systeem biedt drie weergaven aan. Je kunt de transducer eenvoudig, zonder gereedschap naar voren richten voor live weergave voor de boot. Richt je hem naar beneden, dan kijk je direct onder de boot. Draai hem zijwaarts met de meegeleverde Perspective Mode Mount om de ’top down’ perspectief modus in te schakelen en je kunt zien wat er voor je boot gebeurt tot 15 meter afstand. Zo heb je voor elke stek en techniek een optimale weergave!

Upgrade naar LiveScope Plus

Het LiveScope Plus systeem bestaat uit compacte GLS10 Black box met een LiveScope Plus LVS34 transducer, samen met een trolling motor steun, een perspective mount bracket en een eenvoudige plug-and-play Garmin Marine Network aansluiting voor eenvoudige installatie en integratie met een compatibele kaartplotter.

Met een gratis software update kun je de LVS34 transducer (apart verkrijgbaar) toevoegen aan een bestaand LiveScope systeem voor als je je huidige systeem wilt upgraden. Zowel het LiveScope Plus systeem als de LiveScope Plus LVS34 transducer zullen naar verwachting eind maart beschikbaar zijn met adviesverkoopprijzen van respectievelijk 2199 euro en 1450 euro. LiveScope Plus is compatibel met een groot aantal GPSMAP en ECHOMAP kaartplotters en combo units. Check HIER welke toestellen compatibel zijn.

 

Geen vis is meer veilig dus. Zelfs niet op 100 meter afstand, het is haast onwerkelijk te noemen hoe snel te technologie zich ontwikkelt. Voor meer informatie, klik HIER.