Omsingeling door Humminbird – 360 Imaging

15/05/2019
Omsingeling door Humminbird – 360 Imaging

Denk je alles gezien te hebben op het gebied van fishfinders… Nou, nee hoor. Welkom in de inner circle van Humminbird met het super geavanceerde 360 Imaging. Een systeem dat je letterlijk omsingelt met ongelofelijk gedetailleerde beelden van de onderwaterwaterwereld.

Spot vis, onderwaterstructuren of vegetatie in elke richting; terwijl je vaart of stil ligt. Het bereik van de signaal is zelf in te stellen van 10 tot 360 graden. Het gebied voor de boot is zodoende bijzonder bruikbaar voor als je precies wilt werpen zonder de vis te verstoren.

Ideaal voor het geruisloos besluipen van jouw fish of a lifetime.

Tot 50 meter in alle richtingen kun je zien wat er zich onder water afspeelt. Bijvoorbeeld die dikke vis die onder een verzonken boom verscholen ligt kun je nu gemakkelijk benaderen zonder dat de motor de vis verjaagt.

Jij bepaalt zelf hoeveel graden je van de cirkel wilt weergeven.

Tijdens de recent geviste Amerikaanse Bass Master Classic, de meest prestigieuze viswedstrijd ter wereld, wist winnaar Ott Defoe op een slimme manier gebruik te maken van de 360 Imaging (klik HIER). Hij viste de ondiepere wateren af terwijl zijn concurrentie boven de diepere wateren lag. Onder water kon hij een ongekende impressie krijgen van de bodem en de waterlagen en zodoende wist hij waar hij de vis kon verwachten.

Ott Defoe van Humminbird en Minn Kota won de laatste editie van de Bass Master Classic.

Terwijl de boot stil ligt op één plek speurt de 360 de onderwaterwereld af rondom de boot en geeft de beelden door aan de Humminbird fishfinder. Je bent dus in het middelpunt van de actie zonder het middelpunt van de aandacht te zijn!

Op verschillende manieren te monteren.

De 360 is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Een uitschuifbare versie die op de spiegel van de boot gemonteerd wordt, ook is er een uitvoering te verkrijgen die aan de schaft van de Minn Kota Ultrex  vastgezet kan worden. De onderwaterwereld is dus voor bijna iedereen bereikbaar en zoals de Amerikanen zeggen: “We have you surrounded!” Klik HIER voor meer info en HIER voor dealers.