Ongekende classics in een nieuw jasje & speciale hengel voor de Salmo Hornet

06/10/2020
Ongekende classics in een nieuw jasje & speciale hengel voor de Salmo Hornet

Roofmeisters, deze maand is dé tijd voor roofvis, nu zijn ze op hun actiefst. Alle merken pakken dan ook uit en Salmo is geen uitzondering op de regel. Nieuwe kwaliteits hengels in hun assortiment, nieuw kunstaas en nieuw gekleurde classics zoals de Hornet en Slider. 

 

Salmo roofvishengels

Bekend was al dat Salmo de wereld van hengels ingedoken is, maar nu 3 nieuwe telgen in de familie. Niet helemaal nieuw is de Salmo Hornet, maar wel de nieuwe, lichtere versie, een stok van 210 cm en werpgewicht van 3-14 gram.  Verder super hoogwaardig 30T carbon wat overigens al deze hengels sterk maar ook licht in gewicht maakt.

Waar zie je dat? Een hengel, speciaal voor een stuk kunstaas. Dat onderstreept eens te meer de vangkracht van de Hornet crankbait.

Ook nieuw is de Top Pop hengel, speciaal voor oppervlaktekunstaas en twitchbaits. Deze hengel is 210 cm lang en heeft een werpgewicht van 7-28 gram. Tot slot de Thrill Seeker, what’s in the name… Speciaal ontwikkeld voor het maken van verre worpen met kleiner kunstaas. Lengte: 270 cm, werpgewicht: 5-21g

 

Nieuwe kleuren Hornet 9 

Al is het maar om de karpervissers te testen 😛

De Salmo Hornet, verplichte kost voor elke gerespecteerde baarsvisser. Als sinds jaar en dag een ongekende classic voor het vangen van veel en ook grote baars. Logisch dat Salmo het kleurenpallet uitbreidt. Dit keer met supernatuurlijk kleurenpatronen, te noemen Supernatural Tench, Supernatural Mirror Carp en Supernatural Golden Crucian.

 

Salmo Freediver 7 SDR

De 7 cm Freediver SDR is een nieuwe toevoeging aan de zeer succesvolle Freediver range (zie bovenstaande video). Hij heeft de actie en diepte waar vissers op zijn gaan vertrouwen. Ideaal voor het trollen, waarmee je dieptes tot 6 meter kunt bereiken. Werpend kun je dit kunstaas tot 3 meter diepte aanbieden. Verkrijgbaar in zes kleuren: Blue Parakeet, Holographic Red Head, Hot Perch, Purple Rain, Silver Blue en Green Tiger.

Voor het betere diepduikende werk 🙂

 

Nieuwe Slider kleuren

Check hoe mooi, die natuurlijke kleuren die aan het palet zijn toegevoegd. Wauw!

Nog zo’n klassieker, de Salmo Slider. Voor menig snoekvisser zal dit de eerste jerkbait zijn geweest. Een mooier kunstaas voor bij het startschot is nauwelijks denkbaar. Vanger pur sang, al jaren! Ook hier het nieuwe kleurenpalet met:  Supernatural Tench, Supernatural Mirror Carp en Supernatural Golden Crucian. Verkrijgbaar in de volgende modellen: 5 cm Sinking, 7 cm Sinking, 10 cm Sinking, 7 cm Floating and 10 cm Floating.

 

Salmo is al jaar en dag een grote speler in de kunstaasmarkt en daar in Polen zitten ze nooit stil. Stay tuned voor veel meer vette producten. Op Facebook bijna wekelijks nieuwe releases. Klik HIER