Regelrechte toppers voor de Carolina en Texas rig

14/08/2019
Regelrechte toppers voor de Carolina en Texas rig

Het is geen geheim dat de Carolina en Texas rig vandaag de dag razend populaire vissystemen zijn. Datzelfde geldt voor die maffe creature baits, die menig pr baars en snoekbaars boven water toveren. ‘Hè hè’, zullen de Yankees denken, ‘Eindelijk hebben die kaaskoppen het door!’

Nu bij Fauna Hengelsport een ruim assortiment met state of the art Berkley creatures die in de VS al ruimschoots hun waarde hebben bewezen en inmiddels ook al met succes door onze Vistechnische Dienst aan de tand zijn gevoeld. Klik HIER voor een overzicht. Hieronder een selectie die ons meteen deed watertanden. Figuurlijk 😛

Al deze softbaits zijn voorziende verbeterde, super attractieve Power Bait geurstof, die uitvoerig in Berkley-laboratoria is getest. 

 


Berkley Power Hawg

De Berkley Power Hawg heeft tal van franjes en zorgt hiermee onder water voor zeer veel attractie, maar dat op een subtiele manier. aantrekkingskracht. Ook al is de gelijkenis met een echte prooi lastig te vinden, geloof maar dat dit een killer is.

De Berkley Power Hawg is 10 cm lang en is verkrijgbaar in de volgende kleuren Black Red, Black Sapphire, California Green, Pumpkin Green, Pumpkin Candy Green, Pumpkin Magic Green, Pumpkin Red Junebug, Junebug Red, Perfection, South African Spec., Sprayed Grass, Watermelon, Watermelon, Candy, Watermelon Red. Verpakking met 8 stuks. Klik HIER.


 

 Berkley Jester

De Berkley Jester is een wat compactere softbait die het midden houdt tussen een kreeftje en een flinke insect. Perfect voor de Carolina en Texas rig. Hier zal menig XXL stekel voor warm lopen.

Deze creature is 10 cm lang en in een verpakking zitten 6 stuks. Verkrijgbaar in de kleuren Green Pumpkin , Green Pumpkin Magic, Junebug, South African Special, Sprayed Grass, Watermelon Candy. Klik HIER.

 


 

Berkley Power Tube

De Berkley Power Tube is voorzien van een hol lichaam waar de loodkop in bevestigd kan worden, hierdoor krijgt de shad een meer uitslaande actie. Daarnaast is de staart onderwater constant in beweging, dit zorgt voor een ongekende aantrekkingskracht. DE Power Tube kan tevens perfect gevist worden met een Carolina Rig, Texas Rig of dropshotmontage.

Dit kunstaas is 9 cm lang en er zitten  stuks in de  verpakking. Verkrijgbaar in de kleuren Black Red Flake, Black / Blue, Breen Green, Goby Magic, Green Pumpkin, Lucky Penny, River Blue, Watermelon Red. Klik HIER.

 


 

Berkley Craw Fatty

De Berkley Craw Fatty zien we niet voor niets veel op duiken in bass filmpjes uit de VS. Dit keer sterk de gelijkenis met een kreeftje. Zoek een heldere zandplas, mosselen op de bodem en houd je hengel vooral goed vast. Baars zal hier zeker weten vol op klappen.

Deze kreeftimitatie is 8,5 cm groot en zijn verpakt met 8 stuks. Verkrijgbaar in de kleuren Black Blue Flake, Black Red Flake Green, Pumpkin Green, Pumpkin BlueGreen, Pumpkin Magic, Watermelon Red, Watermelon Candy, South African Special. Klik HIER.

 


 

Berkley Mantis Bug

Baarzen zijn dan wel nieuwsgierig, ze kunnen soms uiterst schuw en geslepen zijn. Zeker die grote vissen. Al helemaal nu de hengeldruk toeneemt vanwege de groeiende populariteit van onze gestreept rovers. Wil jij de dressuur doorbreken geef deze creatie een kans. Veel attractie, maar ook deze kun je dat op subtiele wijze meegeven.

De Berkley Mantis Bug is 10 cm en wordt geleverd met 8 stuks. Verkrijgbaar in de kleuren Black / Blue, Black Sapphire, California Green, Pumpkin Green, Pumpkin Blue, Green Pumpkin, Red Junebug, Okochobee Craw, Perfection, South African Special, Sprayed Grass, Texas Craw, Watermelon, Watermelon. Candy Watermelon, Red. Klik HIER.

 


 

Berkley Rocket Craw

Een kreeftje met aerodynamische vorm en genoeg franjes om de meest nukkige snoekbaars of baars over de streep te trekken. Ideaal te gebruiken met de Carolina of Texas rig.

Deze kreeftimitatie is 10 cm en wordt verpakt met 8 stuks. Verkrijgbaar in de kleuren Black Blue, Black Red, Breen Clear, Green Pumpkin, Green, Okochobee Craw, Purple Pumpkin, Red Watermelon, Candy Junebug. Klik HIER.