ROOFMEISTER INSIDE – RM op TOPSNELHEID & prehistorische Carolina rig

24/02/2019
ROOFMEISTER INSIDE – RM op TOPSNELHEID & prehistorische Carolina rig

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Natuurlijk niet voordat je weer helemaal op de hoogte bent gebracht met de laatste roofvisnieuwtjes. Roofmeister Inside, at your service 😛

Door Team Roofmeister


ROOFMEISTER KLEDING

It’s amazing! Nooit eerder gebeurd, maar tis echt zo! Met Roofmeister kleding aan vang je veul meer vis. Onlangs is dit met NIPO-onderzoek aangetoond. Bestel snel en blanken behoort tot het verleden. Klik HIER.

 


 

Roofmeister in de versnelling

Sinds 3 september begeven we ons met Roofmeister op de digitale snelweg en feitelijk konden we dat woordje ‘snel’ wel weglaten. De snelheid van het laden van de website en posts was feitelijk om te janken. Ook de ‘achterkant’ van de website liet te wensen over en dan drukken we ons voorzichtig uit. Heb medelijden met de redacteuren, want die zijn maandenlang gekweld met slome uploadomstandigheden.

Het scheelde weinig of menig lap top kreeg het te verduren…

Natuurlijk werden er op de achtergrond plannen gesmeed en zijn we met allerhande techneuten en wizz kids om de tafel gaan zitten. Hersengekraak tot en met en een denktank van heb ik jou daar, maar we zijn er. Achter de schermen heeft er een algehele overzetting plaatsgevonden.

Full speed op de digitale snelweg.

We zullen jullie de technische details besparen, Roofmeister draait nu in ieder geval als een tierelier. Zoals het hoort. Ok ok wat piepkleine, ienieminie concessies ten aanzien van de lay out, maar dat mag geen naam hebben. Het kan zijn dat er hier en daar wat hapert in oude posts. Zie je wat geks laat het ons weten via info@roofmeister.nl.

 


 

Need for speed

Over snelheid gesproken. Gisteren stapten we aan boord bij Jeremy Staverman, bekend van tal van roofviswedstrijden die hij gewonnen heeft. Jeremy laat niets aan het toeval over en niet in het minst geldt dat voor zijn ‘vaarcombinatie’.

Ideale weersomstandigheden voor vette opnames met een drone.

150 Pk, dat gaat als de brandweer 😛

Sommigen mogen het dan wat overdreven vinden, maar voor Jeremy is snelheid een must tijdens wedstrijden. Stel je hebt een heel plan voor een wedstrijddag uitgestippeld en met name die eerste stek geniet het meeste vertrouwen; opeens ligt daar bij aankomst een andere visboot, omdat jij het moest afleggen qua snelheid.

De nieuwste generatie Mercury motor met een ongekende acceleratie.

De Lund van Jeremy op topsnelheid…

Jeremy’s Lund is een en al high tech met de nieuwste Mercury buitenboordmotor en fingerlicking Lowrance dieptemeter-units. Deze dag eens niet volledige focus op het vissen, wij wilden alles weten over de apparatuur op Jeremy’s boot. Binnenkort meerdere korte video’s waarbij we het mooiste van het mooiste highlighten. Stay tuned.

Jeremy in zijn cockpit.

Uitleg over de nieuwste Lowrance HDS Live toestellen.

 


 

Jullie vangsten

Wauw, wat een weer en wat heeft die winter het af laten weten. Erg?! Tja, wat ons betreft niet. Hogere temperaturen maken het vissen simpelweg wat gerieflijker en makkelijker, omdat roofvissen ook actiever worden. Het was te zien aan jullie vangsten ook. Keep up the good work Roofmeisters.

Robert Noorland met wederom een bak van een snoekbaars.

Bijzondere bijvangst op de jerkbait voor Aartjan Gennisse 😛

Anne Nijland met een flinke woonwijksnoek.

Eerlijk is eerlijk, het zijn niet de mooiste foto’s, maar die bakken die Christophe de Hertogh vangt…

Danny Geraedts met dochterlief en mr. groenjas.

Rocky van Duijvenvoorde met een dikke baars op de C-rig.

Emile Warren met een dikzak in het donker…

Meten is weten Johan Volkaerts. Heb je ook de omtrek van die pens opgemeten 😛

Werken goed he die shallow screws, Luc de Groot 😉

Marcel Hoekman succesvol op het grote water.

“Pelagisch buffeltje van 118 cm”…

Ingestuurd door Hilco van Nuil: “Ingrid Wieldraaier (Veluwemeerpension), vissende dames altijd mooi.”

Fraaie zander Philip Vanderstappen, zeker vanaf de kant! Netjes man!

Bizar mooi licht bij deze vangstfoto van Philip Delva!

Remco Akkermans is er wederom door zijn kids uitgevist.

Roel Kaandorp heulemaal happy en terecht!

Ronald Spakman tijdens een verre reis met dikke barracuda! Super vet!!!

Leuke foto van Thijmen van de Graaf en zijn maat! De vispret straalt er van af!

Toinio de Clercq: “Nurse shark, gemakshalve zo maar even op de foto zetten ;-)”

Ook Yannick Bouwknecht laat zien dat je met een Roofmeister cap goed vangt.

The winner is…

Den Va. Niks mis met 2D platen waarop je het best de grootte van een vis kunt zien, maar we love 3D! Dat perspectief geeft zoveel meer aan een foto. Bij Den zie je dat terug met deze ook nog eens zeer fraaie zanderrrr… Topplaat!

 


 

Geknipt voor jou

Tijd voor wat extreem mooie vangsten, grappies en luchtig roofvisnieuws. We hebben er weer een week speuren op social media op zitten 😉

Wat werden we verrast met deze waanzinnige plaat van Michel Dekker! Wauw, wauw, wauw! World Press Photo voor de komende 10 jaar. Deze gaat de wereld over, dat kan niet anders.

Roofvisser Mehmet Buyukyilmaz met karper in de polder. Met een shad gewoon in het bekke gehaakt. Maffe beesten blijven het.

Prehistorische vondst door Piet-Bas Broeckx. Al in de oudheid vischte men reedsch met den Carolina montage. 

Meerval met een schutkleur.

Een bizar vette close up foto van een snoek. Check dat boze oog!

Okidokie

Hahahaha…

Bizar mooie vangst van de Spro mannen Yvo Bindels en Han van den Eertwegh. Meerval van 206 cm tijdens het snoekbaarzen. Vet mannen!!!

Wazig beeld, maar toch fascinerend! Snoek die een koet te grazen neemt.

Holy shit. Kwamen we tegen op Facebook zonder verdere info. Wie weet meer?

Zelfde verhaal. Iemand enig idee hoe zwaar en lang? Wat een dikzak!!!


JULLIE OGEN EN OREN

Elke zondag Roofmeister Inside om jou te voorzien van inspiratie, dromen en het laatste nieuws en dat lekker luchtig 😉 Wij zijn jullie ogen en oren in de scene, maar kunnen net zo goed jullie hulp gebruiken. Heb je zelf een vette vangst of een bizar nieuwtje, je kunt ons altijd tippen via info@roofmeister.nl.