Roofvis kick off bij gloednieuwe roofviswinkel – Profiteer van tal van acties!

16/05/2023
Roofvis kick off bij gloednieuwe roofviswinkel – Profiteer van tal van acties!

Sta jij ook al te popelen om op de laatste zaterdag van mei weer los te kunnen gaan. Vanaf dit jaar komen die kriebels al een weekje eerder, want hengelsportwinkel Black River introduceert: De Driedaagse Preseason Market! In het komende Hemelvaartsweekend (do 18, vr 19 en za 20 mei aanstaande) gaat Black River knallend het nieuwe seizoen inluiden. Iedereen is welkom. Adres: Industrieweg 38, 8061 RB, Hasselt.

***TIP*** Volg Black River Fishing op Facebook en Instagram en profiteer van tal van toffe acties!

Via Facebook en Instagram en een regionaal huis-aan-huis verspreide flyer deelt Black River diverse Black Market deals uit in diverse segmenten. Zo hebben we een premium startersset, waarbij je letterlijk direct aan het vissen kunt als beginner, maar ook een schitterende Shimano actie met topkwaliteit voor een (letterlijk) marktprijsje! Ook zijn er speciaal voor deze drie dagen een aantal Limited Edition Salmo Sliders ingekocht, wellicht voor jou hét aasje om die eerste bak van het seizoen mee te landen!

 

MadShad

Een snoepwinkel om bij te watertanden!

Tijdens de Preseason Market introduceert Black River zijn eigen label shad, MadShad. Unieke shads, met geweldige details dankzij een exclusieve airbrush techniek en leverbaar met zowel een schoepstaart (16, 18, 20, 25 & 35 cm lengte), als V-staart (18 en 22 cm). Om de Preseason Market extra feestelijk te maken krijg je er tijdens deze speciale dagen 3 voor de prijs van 2!

 

Kraampjes

Alles ademt roofvissen uit in deze sfeervolle winkel in Hasselt!

Wat mag er nou niet ontbreken tijdens zo’n markt? Juist, kraampjes. Binnen en buiten vind je verschillende kraampjes. Zo vind je bij de ene een aantal absolute koopjes (alleen tijdens dit weekend!) en bij een ander tref je Rick (vertegenwoordiger van Rapala) die je graag de nieuwste snufjes van Rapala laat zien. Of wat dacht je van een kraampje waar je de perfecte toepassing kunt zien van de PikeCraft systemen voor o.a. softbaits? Het volledige assortiment van Pikecraft vind je natuurlijk ook bij ons.

 

(Vis)botenshow

Een gloednieuwe hengelsportwinkel met alles voor iedere roofvisser!

Behalve het allermooiste hengelsportmateriaal biedt Black River ook een ruim assortiment (vis)boten die uit voorraad leverbaar is. Met diverse topmerken als Starweld, NorthSilver, Starcraft en Motocraft bieden zij opties in diverse prijsklassen. Volledig startklaar om te varen én te vissen. Ook staat er een showmodel van Aluva, de Fish Pro 510. Volledig uitgerust met een luxe Minn Kota Ulterra, Honda 60 pk, Raymarine Element 12, getrailerd op een prachtige Pega Multi-liner. Liever de Van Vossen Fishing? Ook hiervan staat er een compleet uitgeruste demo op de show! Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Behalve hengelsportmateriaal net zo goed volop aandacht voor vol uitgeruste visboten die op de driedaagse zullen pronken. Hier de Van Vossen in al haar glorie. 

Of wat te denken van deze fully equiped Fish Pro 510 van Aluva. 

Wat is een markt zonder eten? Tijdens deze drie dagen is er voor iedere bezoeker een lekker broodje hamburger om de letterlijke honger te stillen. Jullie honger naar mooie vangsten in het nieuwe roofvis-seizoen kan misschien niet gestild worden, maar het materiaal om die mooie vangsten te realiseren is er 100 procent aanwezig!

Naar de markt met de kids, maar zijn pa en/of ma er nog lang niet over uit welk kunstaas of materiaal er nog aangeschaft moet worden uit het ruime aanbod? Er is ook een springkussen aanwezig voor de kids!

 

Wil jij optimaal voorbereid het nieuwe roofvis seizoen in? Omcirkel aanstaande donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei in je agenda en bezoek de Driedaagse Preseason Market bij Black River Fishing & Boats, adres: Industrieweg 38, 8061 RB, Hasselt. Donderdag en vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.