Start je seizoen goed bij Fish Inn!

30/05/2022
Start je seizoen goed bij Fish Inn!

Dat er bij Fish Inn in Venlo fanatieke roofvissers werken is algemeen bekend. Als je de winkel binnen loopt, wordt je al gauw warm wanneer je de roofviswand ziet. Onderstaand nemen we je graag mee naar enkele nieuwigheden die wij bij Fish Inn gespot hebben. Start je seizoen goed bij Fish Inn!

 

Ultieme baarshengel> Hearty Rise Black Arrow Spin

Een werkelijk pareltje voor het oog is de nieuwe baars hengel van Hearty Rise, genaamd de Hearty Rise Black Arrow Spin. Deze serie is de opvolger van de immens populaire Halcyon serie van Hearty Rise. De Hearty Rise Black Arrow Spin hengel is pure perfectie in de zuiverste vorm.

 

De Hearty Rise Black Arrow Spin, de ultieme baars hengel. Klik HIER

Door zijn gevoelige top en semi parabolische actie is deze spinhengel van Hearty Rise ook uitermate geschikt voor de dropshot visserij of het vissen met twitchbaits op grote baars. Natuurlijk is deze hengel ook perfect te gebruiken voor het vissen met een shad. Ook kan deze perfect gebruikt worden voor het steeds populairder wordende vissen met oppervlakte aas op grote baars. Check hem HIER.

 

De budget twitchbait> SPRO Ikiru Twitch 10cm

Het vinden van een goed suspenderende twitchbait voor een goede prijs is geen eenvoudige opgave. Echter is hier nu de perfecte twitchbait die ook nog eens erg vriendelijk is voor jouw portemonnee.

SPRO Ikiru Twitch, mooi en vriendelijk voor de portemonnee. Klik HIER

Met een aanschaf prijs van €8.50 zou je niet denken dat je een perfect suspenderende twitchbait in handen hebt die ook nog eens voorzien is van een weight transfer system zodat je zeker weet dat perfecte worpen gegarandeerd zijn. Deze aantrekkelijke Spro Ikiru Twitchbait is verkrijgbaar in 8 kleuren en direct uit voorraad leverbaar. Check hem HIER.

 

Levensechte softbaits> LMAB Lures

Producten die uit Duitsland komen, staan gegarandeerd voor kwaliteit. Hier is geen woord over gelogen als je het assortiment van LMAB bij Fish Inn gaat bekijken. Alle softbaits van LMAB bij Fish Inn zien er levensecht uit en zijn verpakt in gave verpakkingen waar jij het aasje perfect in kunt bekijken.

Kwaliteit uit Duitsland van het jonge merk LMAB.

Je ziet echt dat deze producten ontwikkeld zijn door en voor de visser. Naast een kunstaas assortiment heeft Fish Inn ook gekozen voor het tungsten materiaal van LMAB. Dit tungsten materiaal is perfect afgewerkt en prijst zich absoluut niet uit de markt. Wist je dat LMAB staat voor Leck Mich Am Barsch, what’s in the name… Check het nu HIER.

 

Prijspakker> Daiwa Freams LT nu vanaf €114.95

Zoek niet verder wanneer je op zoek bent naar een top kwaliteit molen in het midden segment. De Daiwa Freams LT is erg breed in te zetten en de maatvoering loopt van een 1000 model voor het verticalen en baars vissen tot een 6000 model dat perfect geschikt is voor het zeebaars vissen.

De Daiwa Freams LT is breed in te zetten en heeft een zachte prijs.

Naast de maat kun je bij de meeste Daiwa Freams modellen ook kiezen voor een inhaalsnelheid. Hiermee kun je bijvoorbeeld voor het vissen op roofblei een hogere inhaalsnelheid kiezen dan voor het vissen op snoek met zwaarder kunstaas. Hierdoor match je altijd de perfecte Daiwa Freams vismolen bij jouw roofvishengel van Fish Inn.

 

Fish Inn staat voor je klaar!

Naast deze uitgelichte producten ben je bij Fish Inn Venlo aan het perfecte adres voor al jouw roofvismateriaal. Maar wist je ook dat Fish Inn een zeer uitgebreide meervalafdeling heeft? Natuurlijk staat er altijd een meervalvisser voor je klaar voor het beste advies, en zeg nou eerlijk waar kunnen ze jou beter advies geven dan in een winkel die op een steenworp afstand ligt van de meerval- en roofvis rijke Limburgse Maas?

 

Wil je liever online bestellen dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Vaak heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Mocht je eerst nog vragen hebben dan bereik je Fish Inn gemakkelijk per email of telefoon. Start je seizoen goed bij Fish Inn!

Fishinn