Tijdens het vissen een muziekje op of een voetbalwedstrijd?

15/11/2023
Tijdens het vissen een muziekje op of een voetbalwedstrijd?

Op de boot kan het soms erg stil worden, nu vissen we allemaal ook wel voor onze rust, maar soms is het wel lekker om even een muziekje aan te hebben. We hebben de visboten voornamelijk om te vissen, maar soms zijn ze ook voor pleziervaart. Hoe mooi is het dan als je zo even een muziekje aan kunt zetten! Maak van elke tocht een feestje met de Garmin Fusion speakers! 

Onder de Garmin Fusion systemen vallen stereo’s, luidsprekers, versterkers, subwoofers en natuurlijk de afstandsbedieningen van deze systemen. Voor onze kleinere visboten zou je denken dat die systemen veel te groot zijn, maar ook daarvoor heeft Garmin speciale maten die perfect in onze boten passen!

 

Fusion stereo + luidspreker set

Deze set is precies goed voor onze visboten en goed bestand tegen alle omstandigheden die wij meemaken. Deze set is een beetje het instapmodel van Garmin en bevat de standaard stereo en standaard luidspreker. Met een simpele druk op je telefoon of Garmin smartwatch kun je al muziek afspelen.

Deze set is een beetje het instapmodel en bevat een stereo en twee luidsprekers.

Tot tien meter heb je bluetooth bereik, dus je hoeft je geen zorgen te maken over haperend geluid wanneer je door de boot heen loopt. Zet een luidspreker voorin en achterin je boot en je kunt de hele dag genieten van de radio of je eigen muziek! Klik HIER.

 

Upgrade

Wil je een luxere stereo? Dan kun je kiezen voor de allernieuwste Apollo RA770. Deze stereo is de eerste maritieme stereo ter wereld met touchscreen, AirPlay 2 softwarefunctionaliteit en ingebouwde WiFi. Deze stereo heeft fantastische audio opnieuw gedefinieerd met revolutionaire technologie en een innovatief ontwerp. Klik HIER.

De luxere stereo met eigen wifi, touchscreen en Airplay 2.

Deze stereo wordt niet geleverd met eigen luidsprekers, maar ook daar kun je zelf in kiezen. Garmin heeft ook luxere speakers, namelijk de Fusion Signature Series 3i coaxiale watersportluidsprekers. Naast de ontzettend strakke looks met volledig instelbare lichtjes, heeft deze luidspreker ook beter geluid. Ze gaan erg lang mee en er zit zelfs drie jaar garantie op, mocht er iets niet helemaal goed zijn. Klik HIER.

Naast helder geluid, voegen ze ook sfeer toe in je boot.

Je kunt kiezen uit een plattere versie, zodat je hem zoals op de afbeelding een beetje kunt wegstoppen in je boot. Wat je ook kunt kiezen is een Wake-Tower ontwerp. Hier is de luidspreker groter en zijn speciaal ontworpen voor motorboten (wake boats) en hebben een nauwkeurig berekende behuizing voor een hoogwaardige geluidsweergave op elk volumeniveau. Klik HIER.

Speciaal gemaakt voor grotere boten voor nog beter geluid.

 

Voor ons sportvissers is het best lekker om even de radio aan te zetten als je favoriete voetbal team speelt of wanneer je even een muziekje wilt luisteren. Met de Garmin Fusion systemen zit je aan het goeie adres. Klik HIER om alle andere mogelijkheden te zien.