Top secret meerval techniek uit Frankrijk –  De Whopper Plopper als ultieme teaser

31/08/2020
Top secret meerval techniek uit Frankrijk –  De Whopper Plopper als ultieme teaser

Met kunstaas op meerval, het blijft in Nederland een ondergeschoven kindje. Ten onrechte. In Frankrijk experimenteren ze al een tijd met de Whopper Plopper, als direct aas en als vervanger voor het kwakhout. En… de resultaten zijn niets dan lovend!

Klaar voor een nieuwe dimensie in het meervalvissen?

Of je vanaf de kant, boot of belly boat vist, het is bijna onmogelijk met bijvoorbeeld een kwakhout de meerval rechtstreeks naar je aas te lokken. Met de Whopper Plopper techniek kan dit wel! De River2Sea Whopper Plopper is al wereldwijd bekend en beroemd om zijn vangkracht voor snoek, musky, baars, roofblei, tonijn, eigenlijk elke denkbare roofvis. Wat nog niet veel mensen weten, is dat de Whopper Plopper ook perfect is voor Meerval.

 

De ‘3 hengels techniek’

Gebruik de 1e hengel met een stukje vis of ander lokaas en plaats het aas op de bodem. Gebruik de 2e hengel met een stukje vis of ander lokaas en presenteer dit in de middenlaag van het water.

Meerval kan op deze manier in elke waterlaag gevangen worden.

Gebruik je 3e hengel met de Whopper Plopper 110, 130 of 190 en werp regelmatig over je aas dat op de bodem ligt en in de middenlaag zweeft. De Whopper Plopper wordt hier gebruikt als vervanger van het kwakhout, dat recht boven je aas van de bodemlaag en middenlaag de meerval lokt. Wanneer de meerval in de bovenlaag zit, haak je de meerval rechtstreeks op de Whopper Plopper. Met deze ‘3 hengels methode’ vis je op de meest effectieve manier op meerval, in elke laag van je visstek.

 

De ‘1 hengel techniek’

Hoe vet om dit soort brute meervallen in de oppervlakte te vangen?!

Neem de Whopper Plopper 110, 130 of 190. Voor wat extra geur kun je een aantal wormen aan de achterste haak prikken. Vis ‘s morgens vroeg of ’s avonds, de periodes op de dag dat meerval actief gaat jagen. De unieke laagfrequentie drukgolven, werken als een magneet op de gevoelige meerval. Hengel vast, want een aanbeet kan niet lang uitblijven.

 

In Frankrijk zijn de meerval visser helemaal wild van de Whopper Plopper, in Nederland is dit nu nog een goed bewaard geheim… Niet doorvertellen dus 😛 Klik HIER om de Whopper Plopper te bestellen.