***UNIEK*** 6 jaar garantie op nieuwe buitenboord motoren!

17/01/2023
***UNIEK*** 6 jaar garantie op nieuwe buitenboord motoren!

Suzuki levert al jaren betrouwbare, stille en krachtige buitenboordmotoren. Met ingang van 2023 verdubbelt Suzuki Nederland de garantietermijn van alle nieuw verkochte buitenboordmotoren. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar (!) garantie voor nieuwe buitenboordmotoren. Het geldt voor alle modellen en tot wel 1000 vaar uren. Dit is niet het enige. Suzuki biedt nu zes jaar garantie op al hun producten!

Vanaf 2023 zes jaar garantie of 1000 vaar uren!

Suzuki behoort jaarlijks tot één van de betrouwbaarste fabrikanten ter wereld. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke kernwaarde van Suzuki. Om die betrouwbaarheid extra te benadrukken, biedt Suzuki Nederland vanaf 2023 op elke nieuwe Suzuki buitenboordmotor die door Suzuki Nederland is geleverd via een officiële Suzuki-dealer nu 6 jaar/ 1.000 vaaruren garantie.

 

Aanvullende garantie

Al 14 jaar marktleider met super betrouwbare motoren.

De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland. Deze bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar die door Suzuki Nederland wordt verzorgd. Carlo van Boven, Sales & After Sales manager Suzuki Marine: “Wij zijn enorm trots dat we vanaf 2023 al onze Suzuki producten met standaard 6 jaar garantie kunnen aanbieden aan onze klanten. In Nederland is Suzuki Marine al jaren enorm populair met nu al 14 jaar marktleiderschap. Met de uitbreiding naar standaard 6 jaar garantie denken we ook hierin toonaangevend te kunnen blijven”.

 

Alle producten hebben garantie

Van de efficiënte DF2.5 buitenboordmotor tot de allernieuwste V-Strom 800DE motorfiets en van de krachtige DF350 buitenboordmotor tot de Plug-in hybride Suzuki Across. Zes jaar Suzuki-garantie geldt vanaf 2023 voor álle nieuwe buitenboordmotoren, motorfietsen en auto’s die via de officiële Nederlandse Suzuki organisatie geleverd zijn. Hiermee is Suzuki uniek in de markt.

 

Zes jaar garantie is een hele vooruitgang ten opzichte van drie jaar. Doe er je voordeel mee en check nu de website van Suzuki zodat je helemaal op de hoogte bent van alle producten!