UPCOMING: Kwaliteitsknaller voor zachte prijs – De NIEUWE Ultegra

13/05/2021
UPCOMING: Kwaliteitsknaller voor zachte prijs – De NIEUWE Ultegra

Een nieuw jaar en een nieuw seizoen betekent dat veel verschillende merken met nieuwe producten komen. Shimano komt uit met een gloednieuwe Ultegra versie. Niet alleen de looks van deze werpmolen zijn om van te smullen, hij zit daarnaast boordevol features. 

Shimano heeft een aantal high end molens op de markt die echt elke cent waard zijn. Afgelopen jaren heeft Shimano zijn stinkende best gedaan om de oude Ultegra in een beter jasje te stoppen. Zo te zien is dit aardig gelukt. Check alleen al alle features die deze werpmolen beidt.

Eigenschappen

De Shimano Ultegra is verkijgbaar in maar liefst 13 modellen en daarmee is die geschikt voor bijna elke visserij. Met de Long Stroke Spool kom je verder dan het oude model kan gooien.

Oud versus nieuw. Met 5 meer features maakt dit nieuwe model een flinke voorsprong op het oude model.

De boterzachte draai die de nieuwe Ultegra biedt, wordt mogelijk gemaakt door de Micro Module Gear en de Silent Drive. Daarnaast is het binnenwerk doormiddel van een soort labyrint afgesloten voor water/vuil.

Links het doolhof systeem genaamd X-protect en rechts de Long Stroke Spool.

Deze middenklasse molen kom zeer binnenkort uit. Kijk voor meer informatie op de website van Shimano (HIER) of vraag aan je locale hengelsportzaak wanneer ze de molen gaan/kunnen bestellen.

Check even wat een features voor een midden segment molen. Hoe bedoel je goede prijs-kwaliteit verhouding?!

 

Houd Instagram en Facebook van Shimano goed in de gaten! Er komt nog meer moois aan!