Verras je vismaat, partner of jezelf – Roofvis boxen van Neptune

27/03/2021
Verras je vismaat, partner of jezelf – Roofvis boxen van Neptune

Cadeaus, hoe lastig en, jawel zelfs als je een visser wilt verrassen. Geen probleem met Neptune Fishing als coming-tot-the-rescue. Met hun roofvisboxen kun je je vismaat, partner en zelfs jezelf verrassen πŸ˜›

Ken of ben jij een Γ©chte visfanaat? Of je nu zelf besmet bent met het visvirus of iemand kent, bij Neptune Fishing ben je aan het juiste adres voor een mooi en origineel cadeau!

100% origineel door hand gegoten shads en handgemaakte jerkbaits.

Niets zo moeilijk als een doorgewinterde visser verrassen, maar Neptune Fishing gaat die uitdaging graag aan. Met een grote passie voor roofvissen zijn ze daar op zoek gegaan naar het beste handgemaakte kunstaas. Dit heeft geresulteerd in een bijzonder cadeau, leuk om te geven aan een ander… of gewoon aan… jezelf!

 

Pike Expert Box

Met de Pike Expert Box heb je altijd een mooi cadeau met een kleine kans dat je iets dubbel koopt.

Een selectie van het beste zacht kunstaas, geschikt voor verschillende vistechnieken en met bewezen vangstkracht. Dit zachte kunstaas bevat zo min mogelijk (<1%) weekmakers. Klik HIER.

 

Zander Specialist Box

Details zijn belangrijk en zo zijn sommige van deze snoekbaars shads uitgerust met een mini-ratel. Dit kan op taaie dagen net het verschil maken. Inclusief shads met UV kleurstof.

Snoekbaars ziet volgens Neptune Fishing geen kleur maar contrast, door de UV oplichtende kleuren te gebruiken kan de vis het aas eenvoudiger vinden. Als laatste, een grootte irritatie, loslatende ogen. Geen probleem met deze softbaits, omdat de ogen onder de transparante deklaag zitten. Klik HIER.

 

Predator Box Elite

Gevarieerde kunstaas doos die voor alle soorten roofvis ingezet kan worden. Wat vaak gehoord wordt door afnemers van de boxen is dat ze positief verrast zijn over de kwaliteit.
Niet meteen een stuk kunstaas vol met krassen na de eerste aanbeten en zelfs die brug, duiker of oever die wel eens geraakt wordt met werpen zorgt voor nauwelijks schade. Het zachte kunstaas is natuurlijk kwetsbaarder, maar ook daar is veel zorg besteed aan kwaliteit. Klik HIER.

Mystery Box??

Het allereerste idee van Neptune Fishing, de MysteryΒ  Box, nog steeds gaan ze als warme broodjes over de toonbank.Β 

De Neptune Mystery box, alsof je verjaardag, Sinterklaas en Kerst op één dag vallen. Nu in de aanbieding! We kunnen natuurlijk niet precies vertellen wat er in deze box zit maar we willen je niet helemaal in het duister laten tasten. Nieuwsgierig? Klik HIER!

5 Eisen waar de mannen van Neptune Fishing zich hard voor maken.

Wist je dat Neptune Fishing naast deze fantastische boxen ook merchandise, uniek kunstaas en endtackle te koop heeft. Klik HIER voor de website en klik HIER voor de shop.