Vis een weekend samen met Jan Boomsma én Herman Schuurman! Ideaal voor visvrienden

09/08/2021
Vis een weekend samen met Jan Boomsma én Herman Schuurman! Ideaal voor visvrienden

Dit is een unieke kans om een op-en-top vistrip in eigen land te beleven onder begeleiding van de the best of best in de roofvisscene, namelijk de visgidsen Jan Boomsma en Herman Schuurman. Twee volle visdagen met de ene dag bij Boomsma aan boord, de andere bij Schuurman en een geheel verzorgd verblijf op het luxe Resort Città Romana te Hellevoetsluis aan de voet van het Haringvliet.

Je verblijft aan de oevers van het Haringvliet…

Jawel Roofmeisters, beiden visgidsen kennen wij heel erg goed en zijn al vaak met hen op pad geweest voor toffe video’s. En… niet één keer viel het tegen. Deze gelouterde roofvissers weten overal en altijd de vis te vangen en met name hoe je ze het beste kunt vangen. In het weekend van 12 t/m 14 november is er plek voor 4 personen. Bijvoorbeeld twee maal twee vismaten of een groep van 4 vismaten. Elk van hen vist de ene dag met Schuurman en de andere met Boomsma.

…in een luxueus verblijf!

Daarbij zul je overnachten in een luxe vakantiehuis op het Resort Città Romana. Het zal je aan niks ontbreken want in dit arrangement zit 2x een diner in het restaurant en zaterdag en zondag krijg je een ontbijt- en een lunchpakket.

 

VISGIDS> Boomsma

Jan Boomsma, de man die ongetwijfeld een keer een groot roofvis toernooi gaat winnen!

Jan Boomsma beschikt over een zeer ruime Lund 1775 Adventure, voorzien van een Mercury 100 Pk buitenboordmotor, een Minn Kota front troller en 2x 12” Lowrance HDS fishfinders. Jan kent het Haringvliet als de rand van zijn hoed, weet zeker ook die wereldberoemde XXL baarzen te vinden en speelt altijd optimaal in op de omstandigheden.

De boot van Jan Boomsma.

 

VISGIDS> Schuurman

Herman Schuurman behoort tot de top van de snoekbaarsvissers in de Lage Landen.

De boot van Herman Schuurman.

De boot van Herman Schuurman is een nieuwe Tomasco Predator met een 100 Pk Honda buitenboordmotor. Verder twee Minn Kota elektromotoren en een Garmin 8412 met LiveScope en de HDS 9 en 7 fishfinder van Lowrance. Weinig mensen die beter op snoekbaars kunnen vissen dan Herman, maar ook met snoek en grote baars weet deze Fries wel raad.

 


De aanbieding

Prijs: €610,- p.p.
Datum: Weekend van 12,13 en 14 november. Vrijdag aankomst vanaf 12:00 uur en zondag uitcheck voor 12:00 uur (2 nachten)
Catering: 2x diner in het restaurant en zaterdag en zondag ontbijt/lunchpakket om mee te nemen tijdens het vissen.
Visgids Herman Schuurman: 8 uur vissen.
Visgids Jan Boomsma: 8 uur vissen.
Hardware: Beide gidsen verzorgen een boot en al het materiaal.


 

Reserveringen zullen lopen via de receptie van Città Romana. Bij interesse kunnen mensen mailen naar sales@cittaromana.com of bellen naar 0181-334444.

Action's – Resort Citta Romana – Hellevoetsluis – Netherlands