Vis jij al met crankbaits? Bekijk deze set van Daiwa!

16/06/2021
Vis jij al met crankbaits? Bekijk deze set van Daiwa!

Crankbait vissen is aan! Een relatief opkomende visserij maar zeker niet nieuw. In Amerika zweren ze bij deze techniek en in Nederland gaan wij ook steeds meer het voordeel er van in zien. Tijd om maar eens serieus te kijken naar een crankbait set! 

Natuurlijk zijn er al talloze setjes op de markt maar graag laten we je een set van Daiwa zien. Dit merk is een grote speler in Amerika, maar ook al erg lang bekend in Europa.

Voor elke techniek een hengel? Als je je wilt gaan specialiseren wel.

 

Daiwa Tatula Baitcast

De Daiwa Tatula Baitcast is gemaakt voor de lichtere visserij met de baitcaster. Deze gelikte stokken zijn uiterst strak en super snel. Een stok met een flinke backbone, maar erg zachte top.

Natuurlijk uitgerust met Fuji werpogen en een Fuji reelhouder wat garant staat voor kwaliteit. 

In combinatie met een korte butt kom je erg ver met je hardbait en valt er erg snel mee te reageren. Deze stok is verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten! Klik HIER om te bestellen!

Korte butt voor een snelle reactie.

 

Daiwa Tatula-HD 200 HS-L

De Daiwa Tatula-HD 200 HS-L is een eersteklas baitcast reel met een ruime lijncapaciteit. Hierdoor kun je met wat dikkere lijn gaan vissen wat ideaal is voor het vissen met crankbaits. Het TWS lijngeleider systeem zorgt voor worpen die tot wel 10% verder kunnen zorgen.

Een parel voor het vissen met wat dikker lijn en crankbaits.

Uitgerust met een magnetisch remsysteem en veel meer Daiwa snufjes is de Daiwa Tatula-HD 200 HS-L een dijk van een baitcast reel voor bijvoorbeeld crankbaitvissen. Klik HIER om te bestellen!

Dit type lijngeleider zorgt voor 10% meer afstand.

 

Daiwa Tournament+ 8 Braid Evo – 135 M

Om de set af te maken draai je er natuurlijk ook een Daiwa lijntje op van hoge kwaliteit. De vernieuwde, speciale 8-strengen verbinding waar deze lijn uit bestaat heeft geresulteerd in een ultra dunne, ronde en extreem sterke lijn. Klik HIER voor meer informatie.

 

Daiwa Crankbaits

En kijk dan ook even snel naar deze Daiwa Prorex crankbaits. Prachtige hardbaits die als kers op de taart je Daiwa set afmaken!

Daiwa Prorex Crankbait DR 

Klik HIER. 8cm en 24 gram.

De Daiwa Prorex Crankbait DR is een compact plugje dat luie vissen stimuleert. Dankzij de lange duiklip verkrijgt de Prorex Crankbait snel diepte en produceert hij krachtige trillingen onder water.

Daiwa Prorex Toddler Crank

Klik HIER. 6cm en 9 gram.

De Daiwa Prorex Toddler Crank is een crankbait die het meest geschikt is voor het gericht vissen op baars en snoekbaars. Zijn sterk wobbelende en rollende actie gaat gepaart met een ratel.

 

Benieuwd naar meer producten of informatie van Daiwa? Check snel de website (HIER) of volg de socials zoals Facebook en Instagram